Karl Lagerfeld iPhone 15 Pro Max Hardcase hoesje - Hot Stamp - KL Metal Logo - Monogram - Zwart

€--,--
Op voorraad
EAN: 3666339166748
SKU: KLHCP15XPKLPKLK

Ontdek de ultieme backcover case, speciaal ontworpen voor de iPhone 15 Pro Max. Dit product, aangeboden door Karl Lagerfeld, belooft niet alleen kwaliteit, maar ook innovatie op zijn best. Ontdek een wereld vol mogelijkheden met dit fantastische accessoire.

Versterk zijn eigenschappen met deze backcover case die perfect aansluit bij de kenmerken van het apparaat. De iPhone 15 Pro Max valt op in de markt vanwege zijn superieure batterijduur en cameramogelijkheden. Met NT Mobiel bent u verzekerd van een assortiment producten dat voldoet aan de hoogste normen. Een goede hoes kan helpen bij het absorberen van de impact van vallen en stoten, waardoor uw telefoon langer meegaat.

Laten we samenwerken en de ervaring van smartphonegebruikers wereldwijd verbeteren. Beste zakelijke klanten, NT Mobiel begrijpt uw behoefte aan uitmuntendheid. NT Mobiel is meer dan alleen een leverancier; het is een partner bij het waarborgen van de levensduur van uw mobiele apparaten. Deze backcover case is niet zomaar een accessoire, maar een verlengstuk van de iPhone 15 Pro Max.