Merken

AMG
Audi
BMW
Ferrari
Guess
iDeal of Sweden
Karl Lagerfeld
Lamborghini
Mercedes-Benz
UNIQ Accessory

Groothandel Telefoon- en Tabletaccessoires

NT Mobiel is de groothandel en leverancier van telefoonhoesjes, tablethoezen en accessoires van bekende merken. Wij zijn officiële distributeur van telefoonhoesjes en accessoires van Pierre Cardin, BMW, iDeal of Sweden, UAG, Mercedes-Benz, Ferrari, Guess, US Polo, Karl Lagerfeld, UNIQ Accessory, Audi, Lamborghini.

Lees meer

Naast dat wij een groothandel zijn van mobiel accessoires bieden wij ook andere diensten aan. Wij geven advies op maat over (web)winkels. Wij helpen graag onze klanten bij het kiezen van juiste producten en diensten. Wij bieden dan ook een aantal belangrijke winkel inrichtingsmaterialen aan, waarbij wij de winkeliers advies geven over het monteren en presenteren van hun producten. Daarnaast is het mogelijk om onze productinformatie, zoals foto's, teksten en andere informatie, op uw website aan te bieden.

Zakelijk groot inkopen

Met een groot assortiment van mobiel hoesjes en accessoires, USB opladers, bluetooth speakers, USB kabels, autohouders, autoladers, powerbanks, USB sticks, LCD schermen, smartphone screenprotectors, tablet screenprotectors en universelen tablet- en laptoptassen is NT Mobiel een 7 dagen per week open in Rotterdam en Beverwijk voor B2B inkopen.

Doordat je de groothandel in grote hoeveelheid inkoopt, betaal je een stuk minder per product. Als ondernemer is dit veel voordeliger dan inkopen bij een kleine leverancier. Voor particulieren is het vaak lastig om in te kopen bij een groothandel. Meestal moet je kunnen aantonen dat je een onderneming hebt die ingeschreven staat bij de Kamer van Koophandel (KvK).

Conclusie

Als ondernemer is het voordeliger om telefoonaccessoires in te kopen bij een groothandel. Steeds vaker worden particulieren wel toegelaten bij een groothandel. Er is wel een maar: de producten worden vaak per stuk goedkoper als u ze in grotere aantallen koopt. Wanner u één of een aantal stuks van hetzelfde product koopt, zult u niet veel voordeliger uit zijn bij een groothandel dan bij een andere leverancier.