Oordopjes

NT Mobiel is een groothandel voor telefoon- en tablet-accessoires met een divers assortiment aan oordopjes. Maak uw keuze uit merken als Guess, Lamborghini, UNIQ Accessory en vele meer.

Sorteren op:
Sorteren op:

Oortelefoons zijn een product dat wordt gebruikt om audio via luidsprekers af te spelen om gehoord te worden door de persoon die luistert. Onze oordopjes zijn perfect voor op reis, op een bureau of thuis.Onze oortelefoons zijn ontworpen voor uw oren en leveren een geluidservaring met helderheid. U hoort geluid zoals het bedoeld is om gehoord te worden. Bovendien zijn onze oortelefoons gemaakt voor een gemakkelijke, veilige en comfortabele pasvorm.

We bieden een verscheidenheid aan oordopjes tegen de beste prijzen. Of u nu op zoek bent naar oordopjes voor zakelijk, school of gewoon persoonlijk gebruik, wij kunnen bieden wat u nodig heeft! Ons product is duurzaam, praktisch en veilig. Wij garanderen kwaliteit en service.

Alleen zakelijke klanten kunnen na het aanmaken van een account direct bestellingen plaatsen. Bent u eigenaar van een groothandel, webshop of telefoonwinkel en wilt u zakelijke inkopen doen bij een groothandel? Maak dan een account aan om onze scherpe prijzen te kunnen zien. Download ook onze app in de App Store of Google Play om makkelijk jou bestellingen te plaatsen.