Sorteren op:
Sorteren op:

Houd je cameralens en glazen scherm vrij van krassen, barsten en stof met onze lensprotector. Nu kunt u er zeker van zijn dat uw nieuwe iPhone bestand is tegen slijtage. Gebruik onze eenvoudig te installeren lensbeschermer voor gemoedsrust. Ons ontwerp beschermt vanuit alle hoeken, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het meenemen van uw telefoon de wereld in.

We bieden een verscheidenheid aan lensprotectors tegen de beste prijzen. Wij hebben lensprotectors voor het merk Apple. IPhone 12, 12 pro, 12 pro max, 13, 13 pro, 13 pro max en 13 mini. Wij kunnen bieden wat u nodig heeft! Ons product is duurzaam, praktisch en veilig. Wij garanderen kwaliteit en service.

Alleen zakelijke klanten kunnen na het aanmaken van een account direct bestellingen plaatsen. Bent u eigenaar van een groothandel, webshop of telefoonwinkel en wilt u zakelijke inkopen doen bij een groothandel? Maak dan een account aan om onze scherpe prijzen te kunnen zien. Download ook onze app in de App Store of Google Play om makkelijk jou bestellingen te plaatsen.