Over ons

Wie zijn wij?

NT Mobiel Accessoires is de officiële distributeur van Pierre Cardin Mobile Accessories in Europa. Wij leveren bovendien hoesjes en accessoires van merken als Guess, Pierre Cardin, Karl Lagerfeld, Audi, Lamborghini, BMW, Mercedes-Benz, Ferrari en UNIQ Accessory voor alle merken smartphones en tablets. Daarnaast bestaat ons assortiment uit veel randapparatuur zoals opladers, kabels, screenprotectors, speakers, SD-kaarten, powerbanks, autohouders, autoladers en selfiesticks.

In Nederland hebben wij twee vestigingen, in Rotterdam en Beverwijk. Ons hoofdkantoor bevindt zich in Rotterdam. Wij hebben ook een kantoor in China. Sinds 2014 zijn wij een erkend leerbedrijf voor zowel BBL als BOL opleidingen.

Responsive image

 

Een greep uit ons assortiment:

 

Wat is onze visie?

De kernwaarden van NT Mobiel zijn familierelaties, flexibiliteit, innovatie en service voor de klant. De visie van ons bedrijf is ervoor zorgen dat de elektronische apparaten die wij in ons dagelijks leven gebruiken langer meegaan. Ook wij werken mee aan een duurzame toekomst. Wij willen bewustzijn creëren bij de consument en proberen de drempel te verlagen bij de aankoop van hoesjes en accessoires die eraan bijdragen dat een toestel langer meegaat. Zo willen wij laten zien dat de meeste schade bij mobiel of tablet voorkomen kan worden. Wij vinden het erg belangrijk om weggooi-economie tegen te gaan en de telecombranche verduurzamen. 

De telecomsector ontwikkelt zich snel. Wij willen laten zien dat dat wij voor elk soort mobiel een passend accessoire hebben. Wij zouden willen adviseren niet alle trends te volgen om altijd in het bezit te willen zijn van de nieuwste smartphone of tablet. Het gebeurd vaak dat mensen hun mobiel zat zijn of het design niet meer mooi vinden. Door middel van een accessoire kan een toestel met een nieuw design, een nieuw leven krijgen. Zo willen wij ook voorkomen dat er teveel toestellen worden weggegooid.

NT Mobiel Accessoires gaat op de beurs staan. Wij volgen de trends en zoeken constant naar nieuwste producten. Daarom bezoeken wij veel grote telecombeurzen. Af en toe staan wij zelf ook op de beurs. Waarom? Nieuwe en bestaande klanten kunnen dan op een fysieke manier in aanraking komen met de medewerkers en de producten van NT Mobiel Accessoires. Dat vinden wij erg belangrijk omdat klantenservice bij ons een hoge prioriteit heeft.

Wat doen wij?

De markt waarin wij opereren ontwikkelt zich snel. Wij proberen ons assortiment en diensten mee te laten bewegen. Zo houden wij goed in de gaten wat er nodig is om een mobiel of tablet te beschermen zodat het langer meegaat. Wij bieden producten aan die perfect passen bij uw assortiment.

Naast dat wij een groothandel zijn van mobiel accessoires bieden wij ook andere diensten aan. Wij geven advies op maat over (web)winkels. Wij helpen graag onze klanten bij het kiezen van juiste producten en diensten. Wij bieden dan ook een aantal belangrijke winkel inrichtingsmaterialen aan, waarbij wij de winkeliers advies geven over het monteren en presenteren van hun producten. Daarnaast is het mogelijk om onze producten op uw website aan te bieden.

Wij staan 7 dagen per week klaar op onze twee locaties om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. U kunt altijd langs komen met vragen. Anders zijn wij ook telefonisch goed te bereiken. Wij bieden ook professionele, betrouwbare en veilige B2B service aan de internationale markt.