Over ons

Wie zijn wij?

NT Mobiel Accessoires B.V. is de groothandel voor smartphones, tablets, accessoires en onderdelen. Ook zijn wij de enige en officiële distributeur van Pierre Cardin mobiel accessoires binnen Nederland, België, Luxemburg en Duitsland. NT Mobiel Accessoires BV is officieel geautoriseerd door ADONIS om Pierre Cardin Mobiele Accessoires in Europe te importeren.

Responsive image

Niet te vergeten verkopen wij niet alleen mobiel accessoires, maar wij hebben ook super veel accessoires voor uw tablet en laptop. Wij zijn er altijd mee bezig om nieuwe producten toe te voegen aan ons assortiment, zodat wij u kunnen voorzien van de beste producten met de beste kwaliteit.

Wij verkopen onder andere:

Hoesjes en accessoires zijn er voor smartphones en tablets van merken zoals BMW, Mercedes-Benz, Ferrari, Guess, Maserati, Karl Lagerfeld, Nilkin, Xundd, Fashion Case, Spigen, Muvit en UNIQ.

Ons team is constant bezig met het volgen van de trends waardoor ons assortiment steeds groter word. In Nederland hebben wij twee vestigingen, in Rotterdam en Beverwijk. Ons hoofdkantoor bevindt zich in Rotterdam. Het andere deel van NT Mobiel bevindt zich in China. Hier komen veel producten vandaan.

Wat is onze visie?

De visie van ons bedrijf is ervoor zorgen dat de elektronische apparaten die wij in ons dagelijks leven gebruiken langer meegaan. Ook wij werken mee aan een duurzame toekomst. Wij willen bewustheid creëren bij de consument en proberen de drempel te verlagen bij de aankoop van hoesjes en accessoires die eraan bijdragen dat een toestel langer meegaat. Zo willen wij laten zien dat de meeste schade bij mobiel of tablet voorkomen kan worden. Wij vinden het erg belangrijk om weggooi-economie tegen te gaan en de telecombranche verduurzamen. Dit laten wij zien, omdat wij ook reparatie onderdelen aanbieden. Door het toestel te laten repareren kan het weer zo goed als nieuw worden.

De telecomsector ontwikkelt zich snel. Wij willen laten zien dat dat wij voor elk soort mobiel een passend accessoire hebben. Wij zouden willen adviseren niet alle trends te volgen om altijd in het bezit te willen zijn van de nieuwste smartphone of tablet. Het gebeurd vaak dat mensen hun mobiel zat zijn of het design niet meer mooi vinden. Door middel van een accessoire kan een toestel met een nieuw design een nieuw leven krijgen. Zo willen wij ook voorkomen je dat er teveel toestellen worden weggegooid.

NT Mobiel Accessoires gaat op de beurs staan. Wij volgen de trends en zoeken constant naar nieuwste producten. Daarom bezoeken wij veel grote telecombeurzen. Af en toe staan wij zelf ook op de beurs. Waarom? Nieuwe en bestaande klanten kunnen dan op een fysieke manier in aanraking komen met de medewerkers en de producten van NT Mobiel Accessoires. Dat vinden wij erg belangrijk omdat klantenservice bij ons een hoge prioriteit heeft.

Wat doen wij?

De markt waarin wij opereren ontwikkelt zich snel. Wij proberen ons assortiment en diensten mee te laten bewegen. Zo houden wij goed in de gaten wat er nodig is om een mobiel of tablet te beschermen zodat het langer meegaat. Wij bieden producten aan die perfect passen bij uw assortiment.

Naast dat wij een groothandel zijn van mobiel accessoires bieden wij ook andere diensten aan. Wij geven advies op maat over (web)winkels. Wij helpen graag onze klanten bij het kiezen van juiste producten en diensten. Wij bieden dan ook een aantal belangrijke winkelinrichtingsmaterialen aan, waarbij wij de winkeliers advies geven over het monteren en presenteren van hun producten. Daarnaast is het mogelijk om onze producten op uw website aan te bieden. 

Wij staan 7 dagen per week klaar op onze twee locaties om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. U kunt altijd langs komen met vragen. Anders zijn wij ook telefonisch goed te bereiken. Wij bieden ook professionele, betrouwbare en veilige B2B service aan de internationale markt.

Service

NT Mobiel Accessoires vindt het belangrijk om een goede band te behouden met de klant, daarom besteden wij veel aandacht aan onze klantvriendelijkheid. Zo kunt u ons op verschillende manieren bereiken. Via email, telefoon, website en WhatsApp. Sinds 2014 zijn wij een erkend leerbedrijf voor zowel BBL als BOL opleiding.

Contact informatie