Klantenservice en Contact

Alleen zakelijke klanten kunnen na het aanmaken van een account direct bestellingen plaatsen. Wanneer u behoefte heeft aan meer informatie over onze producten en diensten, dan kunt u met ons contact opnemen. Bent u eigenaar van een groothandel, webshop of telefoonwinkel en wilt u zakelijke inkopen doen? Maak dan een account aan om onze scherpe prijzen te kunnen zien.

NT Mobiel Accessoires vindt het belangrijk om een goede band te behouden met de klant, daarom besteden wij veel aandacht aan onze klantvriendelijkheid. Zo kunt u ons op verschillende manieren bereiken. Via email, telefoon, website en WhatsApp.

1 Bedrijfsgegevens
1.1 Belangrijke gegevens

OPENINGSTIJDEN

Rotterdam:Innsbruckweg 46, 3047AH Rotterdam
Ma t/m Za 9:30 - 19:00

Beverwijk:Parallelweg 124-38, 1948 NN Beverwijk
Za en Zo 9:30 - 19:00

CONTACTGEGEVENS

Telefoonnummer:  +31 10 229 8903

WhatsApp: +31 10 229 8903

Email Klantenservice: [email protected]

BETAALGEGEVENS

IBAN: NL42ABNA0624837041

t.n.v NT Mobiel Accessoires

BEDRIJFSGEGEVENS

KvK Nummer: 55180167

2 Klant worden
2.1 Hoe kan ik mijn bedrijf registreren?

NT Mobiel Accessoires is een groothandel bedrijf en verkoop alleen aan bedrijven die ingeschreven staan bij Kamer van Koophandel. Daarom kunnen alleen bedrijven met een geldig Kvk- en BTW nummer zich registreren op nt-mobiel.

Registreren kan op twee manieren, dit kunt u zelf doen of wij kunnen het voor u doen. In het eerste geval kunt u rechtstreeks via deze pagina je bedrijf aanmelden. Zodra wij uw aanmelding hebben ontvangen, wordt uw account geactiveerd. U kunt dan direct bestellingen plaatsen en uw account beheren. U kunt er ook voor kiezen dat wij een account voor u aanmaken. Hiervoor dient u met ons contact op te nemen via +31 (0)102298903. Een account dat door ons is aangemaakt, is meteen ook actief.

Wij zijn verplicht om juiste gegevens van u te ontvangen. Daarom wordt na de aanmelding een korte controle uitgevoerd door ons. Het activeren van uw account duurt maximaal 1 werkdag.

2.2 Kan ik mijn (bedrijfs) gegevens wijzigen?

Alle klanten van NT Mobiel Accessoires krijgen een eigen klantenpagina, waar zij hun gegevens kunnen wijzigen. Echter, zullen wij bij een wijziging uw gegevens opnieuw controleren.

3 Bestellen
3.1 Wie kan bestellingen plaatsen op nt-mobiel.nl?

NT Mobiel Accessoires B.V. verkoopt enkel aan bedrijven. Voor het bestellen dient u een account aan te maken bij ons. Dit is een zeer eenvoudig proces. Meld uw bedrijf aan en wij activeren uw account binnen 1 werkdag.

Wij hanteren een richtlijn van €100,- exclusief btw als minimaal orderbedrag. Op uw klantenpagina kunt u de historie bekijken van al uw bestellingen. U kunt elke van deze bestellingen aanpassen en/of direct opnieuw bestellen.

3.2 Hoe snel wordt mijn bestelling bezorgd?

Wij sturen uw bestelling veilig met UPS Standard Shipping.

De bezorgtijden voor:

Nederland, België en Duitsland: op werkdagen voor 17:00 uur besteld, is morgen in uw winkel! 

Frankrijk, Engeland, Polen, Italië, Oostenrijk, Zwitserland: op werkdagen voor 17:00 uur besteld, is over 2 dagen in uw winkel! 

Rest van Europa: Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, is over 2 - 3 dagen in uw winkel! 

4 Verzenden
4.1 Verzending binnen Nederland?

In Nederland verzenden wij alle bestellingen vanaf €100 GRATIS. Let op! de minimale orderwaarde is €75.

4.2 Verzenden naar het buitenland

EU-A: België, Duitsland, Frankrijk en Luxemburg:

 

€10 Bestelling tot €150
Gratis Bestelling €150 en hoger

 

EU-B: Oostenrijk, Denemarken, Italie, Portugal, Spanje, Zweden, Zwitserland en Engeland:

 

€15 Bestelling tot €300
Gratis Bestelling €300 en hoger

 

EU-C: Finland, Griekenland, IJsland, Ierland, Noorwegen, Liechtenstein en de rest:

 

€20 Bestelling tot €500
Gratis Bestelling €500 en hoger
4.3 Verzending bijzondere producten

De verzendkosten voor LCD's en Toestellen kunnen afwijken van standaard verzendtarieven. Dit wordt per product op de desbetreffende pagina aangegeven.

5 Retourneren
5.1 Wat zijn de termijnen voor Melden, Retoureren en Terugsturen?

Melden: U heeft 14 dagen na aankoop om een product retour te melden.

Retourneren: U heeft 14 dagen na het melden om een product te retourneren.

Terugsturen: Wij zullen het product binnen 14 dagen na ontvangst terugsturen.

Terugbetaling: Wanneer u in aanmerking komt voor een terugbetaling, dan zullen wij de terugbetaling binnen 14 dagen na ontvangst doen. 

5.2 Algemene voorwaarden retourneren?

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar [email protected]. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/kennisbank/consumenten/geschil. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Verder moet het te retourneren product:

  1. via uw account op de website als Retour aangemeld worden
  2. in de originele verpakking zijn
  3. onbeschadigd zijn
  4. binnen een termijn van 8 dagen bij ons terug zijn
  5. al betaald zijn
5.3 Wie betaalt de kosten voor het retourneren?

Dat is afhankelijk van de reden waarom iets geretourneerd moet worden. Wanneer u niet tevreden bent over het product of een fout product hebt besteld en deze graag wilt retourneren, dan betaalt u zelf de retourneerkosten. Als wij een fout hebben gemaakt, dan betalen wij logischerwijs de kosten.

5.4 Wanneer kan ik een product retourneren?

U heeft 8 dagen bedenktijd. Gedurende deze periode kunt u uw bestelde producten aan ons retourneren. Bij een retourzending komen alle verzendkosten op uw rekening. Daarnaast komt er 5% van het aankoopbedrag als administratiekosten bij.