Tablettassen

NT Mobiel is een groothandel voor telefoon- en tablet-accessoires, waaronder ook tassen. Met een divers assortiment aan schoudertassen. De tassen zijn verkrijgbaar in maten van 10" tot 13" van merken als BMW en Guess.

Deze tassen zijn ontworpen om je laptop te beschermen terwijl je onderweg bent. Hij heeft een verstelbare schouderband zodat je hem comfortabel op je schouder kunt dragen of aan het handvat kunt bevestigen om hem als aktetas te gebruiken. Ze zijn ontworpen om comfortabel te zijn, sommige modellen gebruiken een ophangsysteem voor een betere pasvorm, en hebben veel vakken voor het opbergen van al je gadgets.

We bieden een verscheidenheid aan schoudertassen tegen de beste prijzen. Of u nu op zoek bent naar een schoudertas voor zakelijk, school of gewoon persoonlijk gebruik, wij kunnen bieden wat u nodig heeft! Ons product is duurzaam, praktisch en veilig. Wij garanderen kwaliteit en service.

Alleen zakelijke klanten kunnen na het aanmaken van een account direct bestellingen plaatsen. Bent u eigenaar van een groothandel, webshop of telefoonwinkel en wilt u zakelijke inkopen doen bij een groothandel? Maak dan een account aan om onze scherpe prijzen te kunnen zien. Download ook onze app in de App Store of Google Play om makkelijk jou bestellingen te plaatsen.