Fietshouders

NT Mobiel is een groothandel voor telefoon- en tablet-accessoires met een divers assortiment aan Fietshouders. Maak uw keuze uit onze waterbestendige fietshouders van onder meer UNIQ Accessory.

Sorteren op:
Sorteren op:

De waterbestendige fietshouders van onder meer UNIQ Accessory zijn bij onze groothandel in te kopen. Het is mogelijk om kleine en grote aankopen te doen voor fietshouders.

NT Mobiel Accessoires is de officiële distributeur van Guess, Pierre Cardin, Karl Lagerfeld, Audi, Lamborghini, BMW, Mercedes-Benz, Ferrari en UNIQ Accessory mobiel- en tablet accessoires in Europa; met name in Nederland, België, Luxemburg en Duitsland. Daarnaast bestaat ons assortiment uit veel randapparatuur zoals opladers, kabels, screenprotectors, speakers, SD-kaarten, powerbanks, autohouders, autoladers en selfiesticks.

Alleen zakelijke klanten kunnen na het aanmaken van een account direct bestellingen plaatsen. Wanneer u behoefte hebt aan meer informatie over onze producten en diensten, dan kunt u ons bereiken via onze service pagina

Bent u eigenaar van een groothandel, webshop of telefoonwinkel en wilt u zakelijke inkopen doen? Maak dan een account aan om onze scherpe prijzen te kunnen zien.