De perfecte manier om je telefoon veilig te houden terwijl je fietst. Met onze fietshouder kun je chatten met je vrienden, een oproep beantwoorden of naar je favoriete muziek luisteren, terwijl je de controle over de fiets behoudt. Bovendien hoef je niet meer naar je telefoon te kijken en je af te vragen waar je heen gaat! Mis nooit meer een belangrijke oproep of sms! Met onze fietshouder kun je je telefoon op een veilige en handige plek op het stuur van de fiets houden. Dit maakt fietsen veiliger en handiger dan ooit.

We bieden een verscheidenheid aan fietshouders tegen de beste prijzen. Of u nu op zoek bent naar fietshouders voor zakelijk of gewoon persoonlijk gebruik, wij kunnen bieden wat u nodig heeft! Ons product is duurzaam, praktisch en veilig. Wij garanderen kwaliteit en service.

Alleen zakelijke klanten kunnen na het aanmaken van een account direct bestellingen plaatsen. Bent u eigenaar van een groothandel, webshop of telefoonwinkel en wilt u zakelijke inkopen doen bij een groothandel? Maak dan een account aan om onze scherpe prijzen te kunnen zien. Download ook onze app in de App Store of Google Play om makkelijk jou bestellingen te plaatsen.