Sorteren op:
Sorteren op:

Laad uw USB Type-C apparaten gemakkelijk en snel op met onze autolader! Betrouwbaar, snel en veilig - dit is de perfecte combinatie om uw apparaten op te laden! Met deze USB Type-C autolader kunt u genieten van het gemak van het gebruik van uw USB Type-C-compatibele apparaten in de auto. De autolader wordt aangesloten op de sigarettenaansteker in uw voertuig en levert stroom voor uw apparaat. Onze autolader is een geweldige aanvulling op je auto, zodat je onderweg je telefoon kunt opladen.

We bieden een verscheidenheid aan USB Type-C autoladers tegen de beste prijzen. Of u nu op zoek bent naar een autolader voor zakelijk, school of gewoon persoonlijk gebruik, wij kunnen bieden wat u nodig heeft! Naast de USB Type-C autolader bieden wij ook de Apple lightning en Micro USB versie. Ons product is duurzaam, praktisch en veilig. Wij garanderen kwaliteit en service.

Alleen zakelijke klanten kunnen na het aanmaken van een account direct bestellingen plaatsen. Bent u eigenaar van een groothandel, webshop of telefoonwinkel en wilt u zakelijke inkopen doen bij een groothandel autoladers? Maak dan een account aan om onze scherpe prijzen te kunnen zien. Download ook onze app in de App Store of Google Play om makkelijk jou bestellingen te plaatsen.