Galaxy S21 Ultra Hoesjes en accessoires

Hoesjes en accessoires voor de Galaxy S21 Ultra zijn verkrijgbaar in booktype en achterkant uitvoeringen. Bij grote inkopen van smartphonehoesjes kun je met ons contact opnemen voor extra korting.

Sorteren op:
Sorteren op:

De Samsung Galaxy S21 Ultra is het vlaggenschip uit de Galaxy-serie. Het heeft een 6,4" QHD+ Super AMOLED-scherm, een Exynos 9820 octa-core processor en een drievoudige camera-opstelling aan de achterzijde met 16 MP hoofdsensor en 8 MP dieptesensor.
Samsung Galaxy S21 Ultra-hoesjes zijn ontworpen om uw apparaat te beschermen tegen vallen, stoten, krassen en andere beschadigingen, terwijl het er tegelijkertijd strak uitziet. Een hoesje geeft je telefoon ook meer grip, zodat je er meer controle over hebt wanneer je hem op een vlakke ondergrond gebruikt of wanneer je foto's probeert te maken bij weinig licht. Naast smartphonehoesjes heeft de groothandel ook allerlei andere mobiele accessoires in het assortiment, hierbij kun je denken aan USB opladers, USB kabels, audio (oordopjes, Bluetooth speakers en hoofdtelefoons) en tablet accessoires.