Universele houders

Sorteren op:
Sorteren op:

De universele houder is de beste manier om je telefoon bij de hand te houden tijdens het rijden. Of je je telefoon nu gebruikt voor kaarten, muziek of als GPS-stand-in, deze houder is de beste in zijn soort. Met de universele houder bevestig je je tablet, telefoon en andere apparaten eenvoudig aan de achterkant van je hoofdsteun. Zo kun je tijdens het rijden je ogen op de weg houden en je apparaten handsfree gebruiken.Het is ook zeer duurzaam, wat betekent dat het voor de lange termijn meegaat.

We bieden een verscheidenheid aan autohouders tegen de beste prijzen. Of u nu op zoek bent naar autohouders voor zakelijk of gewoon persoonlijk gebruik, wij kunnen bieden wat u nodig heeft! Ons product is duurzaam, praktisch en veilig. Wij garanderen kwaliteit en service.

Alleen zakelijke klanten kunnen na het aanmaken van een account direct bestellingen plaatsen. Bent u eigenaar van een groothandel, webshop of telefoonwinkel en wilt u zakelijke inkopen doen bij een groothandel? Maak dan een account aan om onze scherpe prijzen te kunnen zien. Download ook onze app in de App Store of Google Play om makkelijk jou bestellingen te plaatsen.