Dry Bags

NT Mobiel is een groothandel voor telefoon- en tablet-accessoires, waaronder ook tassen. Met een divers assortiment aan dry bags. Maak uw keuze uit de maten 10L, 15L of 20L, in een van onze vele kleuren.

Zeg vaarwel tegen doorweekte kleding en natte handdoeken! Dry Bags zijn een must-have voor elke reiziger of outdoor-enthousiastelingen. Ze zijn speciaal ontworpen om je spullen te beschermen tegen water, zodat je kleding, handdoeken en elektronica nooit meer nat worden. Houd je kleding droog met onze superdikke, waterdichte droogtas. Met een divers assortiment aan dry bags. Maak uw keuze uit de maten 10L, 15L of 20L, in een van onze vele kleuren.

We bieden een verscheidenheid aan Dry Bags tegen de beste prijzen. Wij kunnen bieden wat u nodig heeft! Ons product is duurzaam, praktisch en veilig. Wij garanderen kwaliteit en service.

Alleen zakelijke klanten kunnen na het aanmaken van een account direct bestellingen plaatsen. Bent u eigenaar van een groothandel, webshop of telefoonwinkel en wilt u zakelijke inkopen doen bij een groothandel? Maak dan een account aan om onze scherpe prijzen te kunnen zien. Download ook onze app in de App Store of Google Play om makkelijk jou bestellingen te plaatsen.