Loyaliteit- en Reseller programma

Als toonaangevende groothandelsleverancier van mobiele en tabletaccessoires, zetten wij ons in om onze gewaardeerde klanten de meest uitzonderlijke service en ervaring te bieden. In dit kader zijn wij verheugd om ons exclusieve Loyaliteitsprogramma te introduceren. Dit programma is speciaal ontworpen om u te belonen voor uw voortdurende vertrouwen en samenwerking.

 

Hoe werkt het Programma?

Als partner geniet u van exclusieve kortingen, gebaseerd op uw aankopen over een periode van drie maanden:

  • New Partner: Verdien 5% korting met een uitgavenbereik van €1.999 tot €2.999.
  • Frequent Partner: Verhoog naar 7,5% korting bij uitgaven tussen €3.000 en €5.999.
  • Loyal Partner: Geniet van 10% korting voor uitgaven van €6.000 tot €30.000.
  • Exclusive Partner: Ontvang op maat gemaakte kortingen die uw unieke behoeften en bijdrage erkennen, in overleg bepaald.

Loyalty Program


Exclusieve voordelen voor Loyal Partners

Als onderdeel van onze toewijding aan Loyal Partners bieden we extra diensten aan om uw bedrijf verder te ondersteunen:

Gebruik van Productfoto's: Onder specifieke voorwaarden bieden wij onze Loyal Partners de mogelijkheid om onze productfoto's te gebruiken in hun (web)winkel. De kernvoorwaarde is dat de producten die worden afgebeeld en verkocht, uitsluitend van ons bedrijf afkomstig zijn. Het is vereist om vooraf onze goedkeuring te verkrijgen voor het gebruik van deze foto's.

Product Feed: Naast het leveren van producten streven wij ernaar om een uitgebreidere samenwerking met u aan te gaan. Zo ondersteunen wij u met gedetailleerde productinformatie via een product feed, waarmee u toegang krijgt tot onze actuele voorraad, productbeschrijvingen en afbeeldingen. Inhoud van de feed wordt in overleg bepaald. Deze service is beschikbaar onder de volgende voorwaarden:

  • U maakt deel uit van het loyaliteitsprogramma bij NT Mobiel.
  • U bezit een actieve webshop.
  • U heeft meerdere bestellingen bij ons geplaatst.
  • U heeft in de laatste maand minimaal €1500 bij ons ingekocht.

 

Interesse in een Product Feed?

Als u voldoet aan de voorwaarden en graag in aanmerking wilt komen voor een product feed, vragen wij u vriendelijk een e-mail te sturen naar [email protected]. Ons team staat altijd klaar om u te assisteren.

Wij waarderen uw loyaliteit en kijken uit naar een vruchtbare samenwerking. Voor vragen of meer informatie over het programma, staan wij altijd klaar om u te helpen.