Loyaliteit- en Reseller programma

Als toonaangevende groothandelsleverancier van mobiele en tabletaccessoires zetten wij ons in om onze gewaardeerde klanten de beste service en ervaring te bieden. In dit kader zijn wij verheugd om ons exclusieve Loyaliteitsprogramma te introduceren. Dit programma is speciaal ontworpen om u te belonen voor uw voortdurende vertrouwen en samenwerking.

Het Loyaliteitsprogramma werkt als volgt: gedurende een periode van drie maanden ontvangt u op basis van uw totale uitgaven aantrekkelijke kortingen op uw aankopen. Deze kortingen zijn gestructureerd in verschillende niveaus, waardoor u kunt profiteren van:

  1. Een korting van 5% bij het bereiken van New Partner.
  2. Een korting van 7,5% bij het bereiken van Frequent Partner.
  3. Een korting van 10% bij het bereiken van Loyal Partner.
  4. Een korting van 15% bij het bereiken van Exclusive Partner.

Wij hopen dat dit Loyaliteitsprogramma onze waardering voor uw loyaliteit en zakelijke relatie weerspiegelt en dat het u in staat stelt om nog meer te profiteren van onze hoogwaardige mobiele en tabletaccessoires. Als u vragen heeft of meer informatie wenst over het programma, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons team staat altijd klaar om u te assisteren.

Loyalty Program

* met uitzondering van mobiele telefoons.

Foto's

Het is onder bepaald omstandigheden toegestaan om gebruik te maken van onze product foto's op uw (web)winkel. De belangrijkste voorwaarde hiervoor is dat producten enkel afkomstig zijn van ons bedrijf hiermee worden gepresenteerd en verkocht. Daarnaast is het verplicht om vóór het gebruik onze toestemming daarvoor te vragen.

Feed

Naast het leveren van producten streven wij ernaar om een uitgebreidere samenwerking met u aan te gaan. Zo ondersteunen wij u bij het verstrekken van productinformatie, zoals gedetailleerde beschrijvingen en afbeeldingen. In de volgende paragraaf lichten wij toe hoe u van deze diensten gebruik kunt maken. Het is mogelijk om onze producten op uw webwinkel aan te bieden door middel van een product feed. Inhoud van de feed wordt in overleg bepaald. Hiermee kunt u niet alleen onze actuele voorraad benaderen, maar ook een aantal andere producten informatie verkrijgen. Voorwaarden voor het gebruik van onze product feed:

  1. U bent al een klant van NT Mobiel
  2. U heeft al een webshop
  3. U heeft meerdere bestellingen geplaatst bij ons
  4. U heeft minimaal €1500 inkopen gedaan in de laatste maand

Ik ben geïnteresseerd in een product feed

Als u voldoet aan de voorwaarden hierboven en graag in aanmerking wilt komen voor een product feed, dan vragen wij u vriendelijk een email te sturen naar [email protected]