Loyaliteit- en Reseller programma

Algemeen

NT Mobiel biedt producten van diverse merken. U kunt deze producten uiteraard op onze webshop aanschaffen en in uw (web)winkel verkopen. Echter bieden wij u meer mogelijkheden om samen te werken. Wij helpen u bijvoorbeeld met productinformatie zoals beschrijving en foto's. Hieronder leggen wij uit hoe u hier gebruik van kunt maken.

Onder loyaliteitsprogramma krijgt u als klant standaard korting op u bestellingen. Hieronder vindt u een overzicht van hoe dit werkt.

Loyalty Program

Foto's

Het is onder bepaald omstandigheden toegestaan om gebruik te maken van onze product foto's op uw (web)winkel. De belangrijkste voorwaarde hiervoor is dat producten enkel afkomstig zijn van ons bedrijf hiermee worden gepresenteerd en verkocht. Daarnaast is het verplicht om vóór het gebruik onze toestemming daarvoor te vragen. Dit heeft ook een voordeel voor u; wij kunnen namelijk tegelijk veel foto's (behorende bij uw bestelling) naar u sturen.

Feed

Het is mogelijk om onze producten op uw webwinkel aan te bieden door middel van een product feed. Inhoud van de feed wordt in overleg bepaald. Hiermee kunt u niet alleen onze actuele voorraad benaderen, maar ook een aantal andere producten informatie verkrijgen. Voorwaarden voor het gebruik van onze product feed:

  1. U bent al een klant van NT Mobiel
  2. U heeft al een webshop*
  3. U heeft meerdere bestellingen geplaatst bij ons
  4. U heeft minimaal €1500 besteed in het laatste kwartaal

Ik ben geïnteresseerd in een product feed

Als u voldoet aan de voorwaarden hierboven en graag in aanmerking wilt komen voor een product feed, dan vragen wij u vriendelijk eerst dit formulier in te vullen. Afhankelijk van uw antwoorden zullen wij daarna met u contact opnemen.

Het formulier kunt u HIER vinden.

---

* Mocht u nog geen webshop hebben, dan willen wij graag een duidelijk marketingplan ontvangen voor uw nieuwe webshop.