Reseller Informatie

Algemeen

NT Mobiel biedt producten van diverse merken. U kunt deze producten uiteraard op onze webshop aanschaffen en in uw (web)winkel verkopen. Echter bieden wij u meer mogelijkheden om samen te werken. Wij helpen u bijvoorbeeld met productinformatie zoals beschrijving en foto's. Hieronder leggen wij uit hoe u hier gebruik van kunt maken.

Foto's

Het is onder bepaald omstandigheden toegestaan om gebruik te maken van onze productfoto's op in uw (web)winkel. De belangrijkste voorwaarde hiervoor is dat producten enkel afkomstig van ons bedrijf daarmee gepresenteerd en verkocht worden. Daarnaast is het verplicht om vóór het gebruik onze toestemming daarvoor te vragen. Dit heeft ook een voordeel voor u; wij kunnen namelijk tegelijk veel foto's (behorende bij uw bestelling) naar u sturen.

Feed

Het is mogelijk om onze producten op uw webwinkel aan te bieden door middel van een productfeed. Inhoud van de feed wordt in overleg bepaald. Hiermee kunt u niet alleen onze actuele voorraad benaderen, maar ook een aantal andere producten informatie verkrijgen. Om gebruik te maken van deze dienst dient u met ons contact op te nemen via [email protected] 

Ik ben geïnteresseerd in een productfeed

Als u een bestaande klant van ons bent, die in de afgelopen maanden meerdere bestellingen bij ons heeft geplaatst en graag in aanmerking wilt komen voor een productfeed, dan vragen wij u vriendelijk eerste en formulier in te vullen. Afhankelijk van uw antwoorden zullen wij daarna met u contact opnemen.

Het formulier kunt u HIER vinden.