Telefoontassen

NT Mobiel is een groothandel voor telefoon- en tablet-accessoires, waaronder ook tassen. Met een divers assortiment aan Wallet tassen. De tassen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren van onder ander Guess en Karl Lagerfeld.

Sorteren op:
Sorteren op:

De portemonnee tassen hebben een klein en gemakkelijk mee te nemen ontwerp. De tas kan voorkomen dat je telefoon bekrast raakt door de andere spullen in je tas. De portemonnee-tassen zijn ook een geweldige manier om je telefoon te beschermen tegen water en stof. Dit is een slank en gestroomlijnd telefoonzakje dat als portemonnee-tas kan worden gedragen. Het is perfect voor dagelijks gebruik en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Het is tijd om je telefoon te pakken en veilig op te bergen in een stijlvolle, modieuze en goed ontworpen portemonnee-tas van Guess.

We bieden een verscheidenheid aan wallet tassen tegen de beste prijzen. Of u nu op zoek bent naar een wallet tas voor zakelijk, school of gewoon persoonlijk gebruik, wij kunnen bieden wat u nodig heeft! Ons product is duurzaam, praktisch en veilig. Wij garanderen kwaliteit en service.

Alleen zakelijke klanten kunnen na het aanmaken van een account direct bestellingen plaatsen. Bent u eigenaar van een groothandel, webshop of telefoonwinkel en wilt u zakelijke inkopen doen bij een groothandel? Maak dan een account aan om onze scherpe prijzen te kunnen zien. Download ook onze app in de App Store of Google Play om makkelijk jou bestellingen te plaatsen.