Guess Croco PU Leer Booktype Hoesje met 3 Card Slots voor Apple iPhone 14 & 13

€--,--
Op voorraad
EAN: 3666339082963
SKU: GUBKP14SHGCRHP

NT Mobiel is d© B2B leverancier van smartphone accessoires waar winkels en webwinkels zakelijke inkopen kunnen doen. Ons assortiment bestaat uit een breed scala aan producten, waaronder het Apple iPhone 14 & 13 Booktype hoesje van Guess. Dit hoesje is gemaakt van PU leer met een croco-afwerking en heeft 3 card slots.

Het hoesje biedt een perfecte bescherming tegen krassen en stoten en is daarnaast ook nog eens stijlvol. Het is een perfecte keuze voor zakelijke inkopers die op zoek zijn naar een kwalitatief hoogwaardig product dat tegelijkertijd ook nog eens stijlvol is.

Bij NT Mobiel kunt u er zeker van zijn dat u kwaliteit krijgt voor een betaalbare prijs. Onze producten zijn van hoge kwaliteit en worden geleverd met een garantie. We bieden ook een uitstekende klantenservice, waardoor u altijd kunt rekenen op een goede service.

Kortom, als u op zoek bent naar een kwalitatief hoogwaardig product voor uw zakelijke inkopen, dan is NT Mobiel de perfecte partner. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze producten en diensten.