UNIQ Accessory PD 30W GaN adapter - dual poort - wit

€--,--
Op voorraad
EAN: 8719273162064
SKU: HC2064

Verbeter uw laadervaring met de UNIQ Snelle 30W GaN Oplader, het toppunt van efficiëntie en stijl voor het opladen van uw apparaten. Speciaal ontworpen om te voldoen aan de dynamische behoeften van hedendaagse technologiebewuste consumenten, is deze oplader beschikbaar in een strakke witte of een geraffineerde zwarte afwerking, perfect passend bij elk apparaat of elke omgeving.

  1. Gevorderde GaN-Technologie: Maakt gebruik van de nieuwste GaN-technologie voor sneller, veiliger en efficiënter opladen.
  2. Gemak met Twee Poorten: Beschikt over een USB-C-poort voor Power Delivery en een USB-A-poort voor traditionele laadmogelijkheden.
  3. Compact en Draagbaar Ontwerp: Het kleine formaat is reisvriendelijk, zodat u verbonden blijft, thuis of onderweg.

Verkrijgbaar in twee varianten, kies de losse oplader of de combinatie met een premium USB-C naar USB-C kabel die past bij uw levensstijl en laadvoorkeuren. De UNIQ oplader is niet zomaar een hulpmiddel, maar een uiting van uw toewijding aan superieure technologie en duurzaamheid, in lijn met de visie van NT Mobiel om de levensduur van apparaten te verbeteren.

Productspecificaties:
Ingang: AC 100-240V~50/60Hz
Uitgang:

  • USB-C: DC 5V/3A, 9V/3A, 12V/2.5A, 15V/2A, 20V/1.5A
  • USB-A: 5V/3A, 9V/2A, 12V/1.5A

RoHS-compliant, de UNIQ Snelle 30W GaN Oplader is een milieubewuste keuze, zorgt ervoor dat uw apparaten snel opladen en draagt bij aan een duurzame toekomst. Ontdek de perfecte combinatie van stijl, prestatie en milieuvriendelijkheid met UNIQ. Bestel nu en ervaar het volgende niveau van opladen.