UNIQ Accessory Type-C naar Type-C Kabel - 20cm - Wit

€--,--
Op voorraad
EAN: 8719273159446
SKU: NT-15-944

Het belang van een goede oplaadkabel

Dit is een korte kabel die je kunt gebruiken om andere apparaten met een Type-C connector aan te sluiten op de Type-C connector. De kabel heeft een lengte van 20 cm, wat hem ideaal maakt voor gebruik wanneer je op reis bent of werkt in een gebied waar de ruimte beperkt is. Met deze kabel sluit je je toestel aan op een Type-C connector en laad je hem tegelijkertijd op.

Waar u op moet letten bij het kopen van een Type-C naar Type-C kabel

Deze korte kabel is ook ideaal voor diegenen die hun telefoon onderweg willen opladen of gewoon niet willen dat een lange, verwarde draad ruimte inneemt in hun tas. Het kan uw apparaten snel en efficiënt opladen, waardoor u tijd bespaart. De kabel heeft een lengte van 20 cm en is dus perfect voor een eenvoudige oplossing voor het opladen apparaten met Type-C poorten. Het werkt ook goed voor het overbrengen van gegevens van Type-C-apparaat naar een computer of tablet.

Belangrijkste specificaties van deze kabel

De UNIQ Accessory Type-C naar Type-C Kabel - 20cm - Wit is een USB 3.1 (Type-C) naar USB 3.1 (Type-C) kabel die perfect is voor het aansluiten van uw smartphone, tablet of laptop met een USB-C poort naar een computer met een USB-3.1-poort. De UNIQ Accessory kabel is duurzaam en bestand tegen de dagelijkse slijtage. Deze kabel is gemaakt van hoogwaardig materiaal en heeft een lengte van 20cm. Deze kabel is geschikt voor apparaten met een Type-C-connector, die tegelijkertijd kan opladen en gegevens kan overbrengen.

Waarom is deze USB Type-C kabel de beste keuze voor uw telefoon?

Deze kabel is een zeer goede keuze voor u om te gebruiken. De UNIQ Accessorry Type-C naar Type-C Kabel van 20cm is een duurzame en kwalitatieve hoogstaande kabel die de veiligheid van uw apparaten garandeert. Het kan u het gemak bieden om uw telefoon op elk moment op te laden zonder dat u zich zorgen hoeft te maken dat de batterij leeg raakt. De Type-C naar Type-C kabel is gemaakt van hoogwaardige materialen. Het is daarnaast de perfecte oplossing voor het overbrengen van gegevens van een Type-C-apparaat naar een computer of tablet die beschikken over een Type-C poort.

Waar staat UNIQ Accessory als merk voor?

UNIQ Accessory is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het creëren van duurzame en betaalbare accessoires voor de moderne consument. Het bedrijf heeft een kwaliteitsgarantiebeleid om ervoor te zorgen dat hun klanten tevreden zijn met hun aankoop. Ze bieden ook alleen CE-goedgekeurde producten aan.