UNIQ Accessory Stereo Oordopjes met Lightning output - Wit

€--,--
Op voorraad
EAN: 8719273160855
SKU: NT-16-085

Productbeschrijving

Deze oortjes met lightning aansluiting zijn een uitstekend betaalbaar alternatief op de Apple oortjes. De iPhone Lightning oortjes zijn qua ontwerp anders dan de traditionele ronde oordopjes en zijn ingegeven door de geometrie van het oor waardoor je altijd de perfecte pasvorm hebt. De oordopjesleveren uitstekende geluidskwaliteit voor thuis en onderweg.

Wat zijn Earpods?

Apple Earpods zijn oordopjes met een lightning connector. Hiermee luister je naar muziek van je iPhone, iPad of iPod touch die iOS 10 of hoger ondersteunt en een lightning poort heeft. De bediening in de kabel is geoptimaliseerd voor Apple en werkt niet met Android producten.

Waarom moet ik met bluetooth verbinden?

Om de kwaliteit en stabiliteit van de geluidsoverdracht te waarborgen is de earphone voorzien van een bluetooth chip waarmee je de koptelefoon met je telefoon verbindt. Dit gaat heel eenvoudig door middel van het pop-up menu te verbinden. Eénmaal verbonden hoef je dit nooit meer in te stellen.

Hoe verbind ik de iPhone oortjes voor de eerste keer?

Heel simpel. Als je bluetooth aanstaat en de Lightning connector is verbonden met je iPhone krijg je een popup scherm waardoor je met een druk op de knop kan verbinden.

Kan ik ook zonder bluetooth muziek luisteren?

Helaas is dat niet mogelijk, je dient zowel aan te sluiten op je iPhone als te koppelen met bluetooth. Dit betekent dat je twee verbindingen moet hebben. Wees gerust, het effect van de bluetooth verbinding op de batterij is nihil en minder dan 1%.

Kan ik zonder de kabelverbinding muziek luisteren?

Helaas is dat niet mogelijk, je dient zowel aan te sluiten op je iPhone als te koppelen met bluetooth. Dit betekent dat je twee verbindingen moet hebben.De lightning connector voorziet je earphone van stroom en zorgt voor een betere muziekkwaliteit waardoor dit net zo belangrijk is als de bluetooth verbinding.