UNIQ Accessory 2.4A en 36 Watt dual poort snelle autolader - met USB Lightning kabel

€--,--
Op voorraad
EAN: 8719273159194
SKU: UCAR098-I
UNIQ Accessory 2.4A en 36 Watt Dual Port Fast Car Charger - met USB Lightning Kabel kan twee apparaten tegelijk in de auto opladen, wat perfect is voor mensen die altijd onderweg zijn.

De oplader heeft een USB Lightning kabel, dus gebruik hem met je iPhone. Verder heeft deze UNIQ Autolader twee USB poorten; namelijk een USB-A poort en een USB-C poort. Daarmee kunt u uw eigen kabels ook gebruiken voor het opladen van andere apparaten in de auto.

Wat is USB Lightning?

Een USB Lightning is een soort stroomadapter die een iPhone of iPad kan opladen. Het wordt zo genoemd omdat het een bliksemkabel gebruikt, dezelfde die bij het apparaat wordt geleverd.

De USB Lightning is ontworpen om te werken met Apple-apparaten en zal niet werken met andere soorten apparaten. De Apple USB Lightning-adapter zorgt voor snel opladen van je iPhone of iPad wanneer je een Apple-oplader en -kabel gebruikt.

Wat zijn de beste eigenschappen van de Dual Port (2.4A & 36W) snelle autolader van UNIQ Accessory met USB Lightning-kabel?

Autoladers zijn een noodzaak voor mensen die hun auto als hun belangrijkste vervoermiddel gebruiken. Het is belangrijk om een autolader te hebben voor je smartphone, laptop, tablet en andere apparaten waar je onderweg misschien toegang toe moet hebben.

Het meest voorkomende type autolader is die met een USB-kabel. De kabel wordt aangesloten op uw apparaat en vervolgens op het stopcontact in het dashboard van uw voertuig. Deze laders zijn gemakkelijk te gebruiken maar ze bieden geen snel opladen omdat ze meestal opladen op 5 volt bij 2.4 ampère.

Een Lightning autolader zorgt voor sneller opladen dan de traditionele USB-kabels omdat hij kan opladen met 9 volt en 2.4 ampère. Lightning-kabels zijn compatibel met alle Apple producten, dus als u uw telefoon wilt opladen en de telefoon van uw partner tegelijkertijd, kunt u dit doen met een USB Lightning autolader. 

De Dual Port (2.4A & 36W) snelle autolader van UNIQ Accessory met USB lightning kabel is een autolader met twee poorten om twee apparaten tegelijkertijd op te laden. Hij heeft een output van 2,4 ampère en 36 watt wat voldoende is om elk Apple apparaat met een usb lightning kabel snel op te laden.

Functies:

  • Twee poorten om twee apparaten tegelijkertijd op te laden
  • Uitgang van 2,4 ampère en 36 watt
  • Genoeg om elk apparaat op te laden met een usb lightning kabel

De beste eigenschappen van deze auto-oplader zijn de dubbele poorten, output en compatibiliteit met usb lightning kabels, wat hem ideaal maakt voor mensen die veel verschillende apparaten hebben die onderweg moeten worden opgeladen.

Conclusie

Iedere auto gebruiker moet een UNIQ Accessory 2.4A en 36 Watt dual poort snelle autolader - met USB lightning hebben. Hiermee bent u zeker dat u bijna alle apparaten snel kunt opladen. Dit product van UNIQ Accessory is CE Gekeurd in Europa!