UNIQ Accessory snelle 5000 mAh Power bank met USB-A poort

€--,--
Op voorraad
EAN: 8719273256305
SKU: 8719273256305
Het beste 5000 mAh externe batterijpakket in 2022 is de UNIQ Accessory powerbank van de metallic series. Het heeft een slank ontwerp, dat perfect is om mee te nemen. Het heeft ook een hoge capaciteit van 5.000 mAh met een USB-A poort.

Hoe kies je de juiste powerbank?

Een powerbank is een apparaat dat energie opslaat en levert aan een apparaat zoals een laptop of mobiele telefoon. De capaciteit van de powerbank bepaalt hoe lang deze stroom kan leveren.

De grootte van de powerbank kan ook een belangrijke factor zijn om te overwegen. Als u op reis bent, wilt u een powerbank die klein en licht is, zodat hij gemakkelijk in uw tas of bagage past. Sommige mensen geven de voorkeur aan powerbanks die groter zijn omdat ze een hogere capaciteit hebben en gemakkelijker te gebruiken zijn voor meerdere apparaten tegelijk.

Er zijn veel verschillende soorten powerbanks, elk met verschillende capaciteitsclassificaties. De meest voorkomende zijn die met lithium-ionbatterijen. Ze worden meestal uitgedrukt in milliampère-uren (mAh) en hoe hoger het getal, hoe beter de levensduur van de batterij.

Het beste type powerbank voor u hangt af van waar u uw laptop voor gebruikt, maar over het algemeen gesproken, als u een batterijduur van meer dan 6 uur nodig heeft, kunt u overwegen er een te kopen met 5000 mAh of meer.

Voordelen van de UNIQ snelle 5000 mAh Powerbank

De UNIQ Accessory snelle 5000 mAh Power Bank is een draagbare oplader met dubbele poorten om op te laden. Hij kan een iPhone of Samsung telefoon tot 2 keer onderweg opladen. 

Waarom u een UNIQ powerbank van 5000 mAh nodig hebt?

In de wereld van vandaag is het niet ongewoon dat u zich in een situatie bevindt waarin u uw telefoon bij de hand moet hebben, maar er geen stopcontact in de buurt is. Wat doe je? U kunt een openbaar laadstation gebruiken of een powerbank aanschaffen.