Karl Lagerfeld iPhone 15 Pro Hardcase hoesje - 3D Glitter Logo - Roze

€--,--
Op voorraad
EAN: 3666339166496
SKU: KLHCP15L3DMBKCP

Verbeter uw aanbod met de Karl Lagerfeld backcover case, exclusief ontworpen voor de iPhone 15 Pro. Maak een statement in de zakelijke markt met deze uitzonderlijke toevoeging aan uw inventaris. De fijne vakmanschap en duurzaamheid maken het een must-have voor elke winkelier in telefoonaccessoires.

De juiste hoes is als een tweede huid voor uw telefoonmodel, waardoor uw apparaat beschermd blijft en toch functioneel is. Wist u dat? De iPhone 15 Pro staat bekend om zijn prestaties op Pro-niveau en display. Deze backcover case vult dit perfect aan en zorgt voor een verbeterde gebruikerservaring. Sluit u aan bij NT Mobiel om het beste naar uw klanten te brengen.

Elk product in het assortiment van NT Mobiel is grondig getest om maximale duurzaamheid en betrouwbaarheid te garanderen. Laten we een partnerschap smeden dat de tand des tijds doorstaat. Aandacht, winkeliers in telefoonaccessoires! Mis deze kans niet om uw portfolio uit te breiden met hoogwaardige producten. NT Mobiel staat klaar om u te assisteren met een gevarieerd assortiment accessoires.