Karl Lagerfeld iPhone 15 Pro Hardcase hoesje - Saffiano - Ikonik Metal Pin - Crossbody - Zwart

€--,--
Op voorraad
EAN: 3666339165895
SKU: KLHCP15LSASKNPSK

Ontdek een wereld van mogelijkheden met deze fantastische accessoire. Ontdek de ultieme backcover case, speciaal ontworpen voor de iPhone 15 Pro. Dit product, aangeboden door Karl Lagerfeld, belooft niet alleen kwaliteit, maar ook innovatie van het hoogste niveau.

Bij NT Mobiel bent u verzekerd van een assortiment producten dat voldoet aan de hoogste normen. Duurzame smartphonehoesjes zijn niet alleen beter voor uw telefoon, maar ook voor de wereld om u heen. Verbeter zijn eigenschappen met deze backcover case die perfect aansluit bij de kenmerken van het apparaat. De iPhone 15 Pro valt op de markt op door zijn prestaties op Pro-niveau en display.

Als u op zoek bent naar een betrouwbare leverancier van mobiele accessoires, is NT Mobiel de eerste keuze. Deze backcover case is niet zomaar een accessoire, maar een verlengstuk van de iPhone 15 Pro. Beste zakelijke klanten, NT Mobiel begrijpt uw behoefte aan uitmuntendheid. Laten we samenwerken en de ervaring van smartphonegebruikers wereldwijd verbeteren.