Karl Lagerfeld iPhone 15 Pro Max Hardcase hoesje - Saffiano - K&C Metal Pin - Crossbody - Zwart

€--,--
Op voorraad
EAN: 3666339165789
SKU: KLHCP15XSAKCPSK

Ontdek de ultieme backcover case, speciaal ontworpen voor de iPhone 15 Pro Max. Onthul een wereld vol mogelijkheden met deze uitstekende accessoire. Dit product, aangeboden door Karl Lagerfeld, belooft niet alleen kwaliteit, maar ook innovatie van het hoogste niveau.

De iPhone 15 Pro Max valt op de markt op door zijn uitstekende batterijduur en cameramogelijkheden. Een op maat gemaakte hoes garandeert een perfecte pasvorm en optimale bescherming voor uw specifieke telefoonmodel. Verbeter zijn eigenschappen met deze backcover case die perfect aansluit bij de kenmerken van het apparaat. Bij NT Mobiel bent u verzekerd van een assortiment producten dat voldoet aan de hoogste normen.

NT Mobiel biedt bedrijven de mogelijkheid om duurzaamheid te integreren in hun telecommunicatiebehoeften. Beste zakelijke klanten, NT Mobiel begrijpt uw behoefte aan uitmuntendheid. Laten we samenwerken en de ervaring van smartphonegebruikers wereldwijd verbeteren. Deze backcover case is niet zomaar een accessoire, maar een verlengstuk van de iPhone 15 Pro Max.