Guess Paisley Collection TPU Hardcase Hoesje voor Apple iPhone 14 Pro Max - Groen

€--,--
Niet op voorraad
EAN: 3666339064150
SKU: GUHCP14XHGBNHN

NT Mobiel is de perfecte B2B leverancier voor al uw zakelijke aankopen van smartphone accessoires. Onze Guess TPU Paisley Collection hardcase hoesje voor de Apple iPhone 14 Pro Max is een perfecte keuze voor zakelijke klanten die op zoek zijn naar een stijlvolle en duurzame bescherming voor hun telefoon.

Deze hardcase hoesje is gemaakt van hoogwaardig TPU materiaal en heeft een prachtige groene kleur. Het is sterk en flexibel, waardoor het een perfecte bescherming biedt tegen krassen, stoten en vuil. Het is ook licht van gewicht, waardoor het comfortabel in de hand ligt.

De Paisley Collection hardcase hoesje is een perfecte combinatie van stijl en functionaliteit. Het heeft een uniek ontwerp met een subtiele paisley-print, waardoor het een stijlvolle uitstraling heeft. Het heeft ook een perfecte pasvorm, waardoor alle knoppen en poorten gemakkelijk toegankelijk zijn.

Kortom, als u op zoek bent naar een stijlvolle en duurzame bescherming voor uw Apple iPhone 14 Pro Max, dan is onze Guess TPU Paisley Collection hardcase hoesje de perfecte keuze. Bestel vandaag nog bij NT Mobiel en profiteer van onze uitstekende service en scherpe prijzen.