FM Transmitter en autolader - lange arm - van UNIQ Accessory - Zwart

€--,--
Op voorraad
EAN: 8719273148730
SKU: 8719273148730
Deze UNIQ Accessory FM Bluetooth FM-zender kan audiobestanden verzenden van mobiele apparaten naar autoradiosystemen via FM-radiosignalen. Het kan ook de muziek streamen vanaf een TF / USB-flashdisk en ondersteunt muziekbestanden zoals MP3, WMA, WAV.

STREAM YOUR MUSIC: Deze UniQ Accessory FM Bluetooth FM-zender kan audiobestanden verzenden van mobiele apparaten naar autoradiosystemen via FM-radiosignalen. Het kan ook de muziek streamen vanaf een USB-flashdisk en ondersteunt muziekbestanden zoals MP3, WMA, WAV.

HANDS-FREE BELLEN - Met deze CarKit kunt u gemakkelijk telefoongesprekken beantwoorden / afwijzen / weigeren / opnieuw bellen via de handsfree-functie. Wanneer het apparaat is gekoppeld of Bluetooth is verbonden, geeft de gesproken stem aan of dit apparaat wel of niet is verbonden.

USB-LAADSTATION - Bluetooth-carkit met 5 V / 2,1 A USB-oplaadpoort zorgt voor snel opladen.

Met een FM-signaal kan het muziek van uw Bluetooth-audioapparatuur naar een autoradio afspelen. Het ondersteunt ook het afspelen van muziek van USB-flashdisk. Met de aux-in kan de FM-Transmitter makkelijk muziek streamen van MP3-, MP4- en andere audioapparaten met een 3,5 mm-poort. Gemakkelijk om te schakelen tussen Bluetooth, USB-disk modus met "M" -knop.

Het scherm toont het inkomende oproepnummer, het spanningsniveau in de accu van de auto, het volume, de FM-frequentie en de naam van het nummer als u muziek van een USB-flashdisk afspeelt.

Met een 5V / 2.1A USB-oplaadpoort kunt u uw telefoon of andere apparaten snel opladen.
Makkelijk te gebruiken

Steek de stekker in de sigarettenaansteker, zet de FM-radio in uw auto aan, zoek een leeg radiostation en koppel het aan de transmitter. Vervolgens kunt u het koppelen aan uw telefoon voor muziek.