Sorteren op:
Sorteren op:

NT Mobiel is dé B2B leverancier van accessoires van het bekende merk Tumi, dat gespecialiseerd is in reiskoffers en andere reisaccessoires. Als origineel gecertificeerde en exclusieve groothandel leverancier biedt NT Mobiel een uitgebreid assortiment aan Tumi telefoonhoesjes, tasjes, opladers en andere smartphone accessoires. Onze producten zijn van hoogwaardige kwaliteit en voldoen aan de behoeften van ondernemers die op zoek zijn naar de beste telefoon- en tabletaccessoires.

Als groothandel werken wij nauw samen met Tumi om ervoor te zorgen dat onze klanten toegang hebben tot de nieuwste en meest trendy telefoon- en tabletaccessoires op de markt. Wij leveren een breed scala aan Tumi-producten die perfect passen bij de stijl en functionaliteit die klanten verwachten. Of het nu gaat om elegante telefoonhoesjes, praktische tasjes, betrouwbare opladers of andere smartphone accessoires, bij NT Mobiel vindt u alles wat u nodig heeft om uw klanten tevreden te stellen.

Wilt u uw klanten voorzien van de hoogwaardige Tumi-accessoires die zij zoeken? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe NT Mobiel uw onderneming kan ondersteunen. Samen kunnen we uw assortiment uitbreiden en uw klanten de beste keuze bieden in telefoon- en tabletaccessoires. Wacht niet langer, maak gebruik van deze kans en word een gewaardeerde partner van NT Mobiel.