USB Type C Kabel

Sorteren op:
Sorteren op:

Er zijn veel verschillende kabels op de markt en het kan moeilijk zijn om erachter te komen welke de beste is. Dit artikel helpt u bij het vinden van de juiste kabel voor uw behoeften. Type-C-kabels zijn er in verschillende soorten en maten, maar ze zijn niet allemaal gelijk gemaakt. Er zijn drie belangrijke dingen waar u op moet letten bij het kopen van een Type-C-kabel: snel opladen, compatibiliteit met uw apparaat en duurzaamheid. De USB type-C-poort is te vinden op de meeste moderne laptops en smartphones. Met deze poorten kunt u uw apparaat sneller opladen dan voorheen, gegevens snel overbrengen en zelfs uw telefoon gebruiken als beeldscherm voor uw laptop of tablet.

We bieden een verscheidenheid aan kabels tegen de beste prijzen. Of u nu op zoek bent naar een kabel voor zakelijk, school of gewoon persoonlijk gebruik, wij kunnen bieden wat u nodig heeft! Naast de USB Type-C kabel bieden wij ook de Mirco USB en Apple Lightning versie. Ons product is duurzaam, praktisch en veilig. Wij garanderen kwaliteit en service.

Alleen zakelijke klanten kunnen na het aanmaken van een account direct bestellingen plaatsen. Bent u eigenaar van een groothandel, webshop of telefoonwinkel en wilt u zakelijke inkopen doen bij een groothandel? Maak dan een account aan om onze scherpe prijzen te kunnen zien. Download ook onze app in de App Store of Google Play om makkelijk jou bestellingen te plaatsen.