UNICEF Business Buddy

Bij NT Mobiel zijn we ons bewust van de impact die bedrijven kunnen hebben op maatschappelijk verantwoord ondernemen. Met trots participeren we in het UNICEF Business Buddie-programma, waarmee we ons steentje bijdragen aan het Project Plastic Bouwstenen in Ivoorkust. Dit initiatief weerspiegelt onze inzet voor duurzaamheid en gemeenschapsontwikkeling, en laat zien dat zelfs kleine acties kunnen bijdragen aan grote veranderingen.

UNICEF Business Buddie Programma: een partnerschap voor verandering

Het UNICEF Business Buddie-programma is een cruciaal initiatief dat bedrijven van alle groottes de kans biedt om duurzaam bij te dragen aan de ondersteuning van kinderrechten wereldwijd. Dit programma stelt bedrijven in staat om jaarlijkse of eenmalige donaties te doen, waarbij hun bedrijfsdoelen worden afgestemd op cruciale wereldwijde humanitaire inspanningen. Het vertegenwoordigt een partnerschap dat financiële hulp overstijgt, en bevordert een ethos van wereldwijd bedrijfsburgerschap.

Project Plastic Bouwstenen: een baken van hoop

In het hart van Ivoorkust transformeert het Project Plastic Bouwstenen de uitdagingen van milieuvervuiling en onderwijstekorten in kansen. Door het recyclen van plastic afval bouwt Unicef nieuwe klaslokalen, een initiatief dat bijdraagt aan het oplossen van het afvalprobleem terwijl het tegelijkertijd duizenden kinderen toegang geeft tot onderwijs. Dit project levert aanzienlijke resultaten op:

  • 3.100 Ton plastic gerecycled
  • 299 Klaslokalen gebouwd
  • 15.000 Kinderen naar school

De voortrekkersrol van NT Mobiel

NT Mobiel's steun aan Project Plastic Bouwstenen weerspiegelt onze diepgaande verbintenis aan een rechtvaardige en duurzame toekomst. Dit initiatief staat symbool voor onze bedrijfswaarden van duurzaamheid en gemeenschapsondersteuning, en toont aan hoe bedrijfsacties wereldwijd een verschil kunnen maken. Deze betrokkenheid is extra betekenisvol voor ons, aangezien het nauw verbonden is met de persoonlijke geschiedenis van onze oprichter, Hafiz Nawabi. Opgegroeid in Afghanistan, werd hij direct geconfronteerd met de uitdagingen waarmee kinderen daar te maken hebben. Dit persoonlijke inzicht drijft NT Mobiel om actief bij te dragen aan de levensveranderende initiatieven van Unicef, met een speciale focus op projecten die kinderen ten goede komen.

Naim Farhoed over duurzaamheid en bedrijfsvoering

Naim Farhoed, de contactpersoon voor het UNICEF Business Buddie Programma bij NT Mobiel, benadrukt de aanpak van het bedrijf: "Zaken doen en geld verdienen is goed voor de winst, maar we mogen de Mens en de Planeet kanten van duurzaamheid niet vergeten." Deze uitspraak vat de filosofie van NT Mobiel samen: economisch succes in balans brengen met sociale en milieuverantwoordelijkheid.

Samenwerking is de Sleutel

We nodigen andere bedrijven uit om zich bij ons aan te sluiten in het UNICEF Business Buddies-programma, om gezamenlijk de wereldwijde uitdagingen aan te gaan. Deze oproep tot actie is een uitnodiging voor gezamenlijke inspanningen richting duurzame en maatschappelijk verantwoorde bedrijfsvoering.

NT Mobiel's betrokkenheid bij het Project Plastic Bouwstenen via het Business Buddie-programma van UNICEF onderstreept onze overtuiging dat bedrijven een belangrijke rol spelen bij het aanpakken van wereldwijde uitdagingen. Onze inzet gaat verder dan financiële bijdragen; het vertegenwoordigt een holistische benadering van zakendoen die winst, mensen en planeet gelijkwaardig waardeert.

UNICEF PROJECT PLASTIC BRICKS IN IVOORKUST