Micro USB Kabel

Sorteren op:
Sorteren op:

Een telefoonoplader van goede kwaliteit is essentieel. De beste manier om ervoor te zorgen dat je altijd een volledig opgeladen batterij hebt, is door te investeren in een duurzame, hoogwaardige oplader. Onze Micro USB-kabel laadt uw telefoon snel op. Het is ook duurzamer, dus u hoeft zich geen zorgen te maken dat het binnen enkele maanden kapot gaat. Compatibel met elke telefoon die is uitgerust met een Micro-USB-connector.

We bieden een verscheidenheid aan kabels tegen de beste prijzen. Of u nu op zoek bent naar een kabel voor zakelijk, school of gewoon persoonlijk gebruik, wij kunnen bieden wat u nodig heeft! Naast de Micro USB kabel bieden wij ook de Type-C en Apple Lightning versie. Ons product is duurzaam, praktisch en veilig. Wij garanderen kwaliteit en service.

Alleen zakelijke klanten kunnen na het aanmaken van een account direct bestellingen plaatsen. Bent u eigenaar van een groothandel, webshop of telefoonwinkel en wilt u zakelijke inkopen doen bij een groothandel? Maak dan een account aan om onze scherpe prijzen te kunnen zien. Download ook onze app in de App Store of Google Play om makkelijk jou bestellingen te plaatsen.