Apple Lightning Kabel

Sorteren op:
Sorteren op:

Lightning USB-kabels zijn de meest populaire kabels voor Apple-producten. De Lightning-connector is vergelijkbaar met USB, maar heeft een kleinere vormfactor. Het eerste waar je op moet letten bij het kopen van een Lightning-kabel is de lengte. Hoe langer de kabel, hoe flexibeler hij te gebruiken is. Lightning USB-kabels zijn ontworpen om gebruik te maken van de nieuwste technologie die beschikbaar is op de iPhone. Ze zijn extreem snel en handig voor degenen die snel gegevens willen overdragen.

We bieden een verscheidenheid aan kabels tegen de beste prijzen. Of u nu op zoek bent naar een kabel voor zakelijk, school of gewoon persoonlijk gebruik, wij kunnen bieden wat u nodig heeft! Naast de Apple lightning kabel bieden wij ook de Mirco USB en USB Type-C versie. Ons product is duurzaam, praktisch en veilig. Wij garanderen kwaliteit en service.

Alleen zakelijke klanten kunnen na het aanmaken van een account direct bestellingen plaatsen. Bent u eigenaar van een groothandel, webshop of telefoonwinkel en wilt u zakelijke inkopen doen bij een groothandel? Maak dan een account aan om onze scherpe prijzen te kunnen zien. Download ook onze app in de App Store of Google Play om makkelijk jou bestellingen te plaatsen.