UNIQ Accessory Type-C naar Type-C Kabel - 200cm - Wit

€--,--
Op voorraad
EAN: 8719273159439
SKU: NT-15-943

Het belang van een goede oplaadkabel

Deze Type-C naar Type-C kabel is 200 cm lang en kan worden gebruikt voor gegevensoverdracht en het opladen van uw mobiele telefoon. Het is perfect voor wanneer u snel moet opladen of bestanden wilt overbrengen.

Waar u op moet letten bij het kopen van een Type-C naar Type C kabel

De UNIQ Accessoire Type-C naar Type-C Kabel is een kabel die je helpt bij het aansluiten van je USB Type-C apparaten. Dit is een kabel met een lengte van 200 cm en een USB Type-C-connector aan het ene uiteinde en een USB Type-C-connector aan het andere uiteinde. De Kabel gemaakt van hoogwaardige materialen en is uitgebreid getest om er zeker van te zijn dat het voldoet aan de strengste normen van kwaliteit en veiligheid.

Belangrijkste specificaties van deze kabel

De UNIQ Accessory Type-C naar Type-C Kabel - 200cm - Wit is een USB 3.1 (Type-C) naar USB 3.1 (Type-C) kabel die perfect is voor het aansluiten van uw smartphone, tablet of laptop met een USB-C poort naar een computer met een USB-3.1-poort. De UNIQ Accessory kabel is duurzaam en bestand tegen de dagelijkse slijtage. Deze kabel is gemaakt van hoogwaardig materiaal en heeft een lengte van 200cm. Deze kabel is geschikt voor apparaten met een Type-C-connector, die tegelijkertijd kan opladen en gegevens kan overbrengen.

Waarom is deze Type-C naar Type C kabel de beste keuze voor uw telefoon?

De Type-C naar Type-C kabel 200 cm is een betaalbare, veilige en lange kabel die voor elk type C-apparaat kan worden gebruikt. Het wordt geleverd met een garantie en CE-markering. Deze kabel is een efficiënte optie voor mensen die op zoek zijn naar een betaalbare, lange kabel die lang meegaat.

Waar staat UNIQ Accessory als merk voor?

UNIQ Accessory is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het creëren van duurzame en betaalbare accessoires voor de moderne consument. Het bedrijf heeft een kwaliteitsgarantiebeleid om ervoor te zorgen dat hun klanten tevreden zijn met hun aankoop. Ze bieden ook alleen CE-goedgekeurde producten aan.