UNIQ Accessory Type-C naar Lightning Kabel - 200cm - Wit

€--,--
Op voorraad
EAN: 8719273160503
SKU: NT-16-050

Het belang van een goede oplaadkabel

De Type-C naar Lightning-kabel is de perfecte oplaadoplossing voor mensen die onderweg zijn. Hij laadt je telefoon snel op en je kunt hem overal mee naartoe nemen. Dit type kabel voor gegevensoverdracht is compatibel met alle Apple-apparaten die een Lightning-connector gebruiken. De lengte van deze kabel is 200 cm, hierdoor laad je je telefoon gemakkelijk op in bed of op het werk.

Waar u op moet letten bij het kopen van een Type-C naar Lightning kabel

Dit is een Lightning-kabel voor iPhone, iPad en iPod. Het is compatibel met alle nieuwste Apple-apparaten en biedt snelle gegevensoverdracht. en opladers. De kabels worden steeds populairder omdat ze sneller zijn dan traditionele USB-kabels en kunnen worden gebruikt om allerlei soorten apparaten op te laden. De kabel is ook veiliger dan de meeste andere kabels omdat hij geen zichtbare metalen connectoren heeft.

Belangrijkste specificaties van deze kabel

Deze 200 cm lange kabel is zeer geschikt om bijvoorbeeld aan te sluiten op uw oude Type-C adapter, waardoor u alsnog uw iPhone of iPad kunt opladen. Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan! Deze Type-C naar lightning kabel is niet zomaar een gewone kabel. Het wordt geleverd met een ingebouwde circuitbeveiliging die beschermt tegen stroompieken en plotselinge spanningsdalingen, die uw dure apparaten kunnen beschadigen.

Waarom is deze Type-C naar Lightning kabel de beste keuze voor uw telefoon?

Type-C naar Lightning Kabel 200cm is een veilige en betaalbare kabel die CE gecertificeerd is. De kabel heeft een lengte van 200 cm, wat hem perfect maakt voor gebruik op kantoor of thuis. De kabel is lang genoeg om je telefoon op afstand op te laden. Het is een duurzaam ontwerp, veilig, betaalbaar en perfect voor jou als je op zoek bent naar een lange kabel. Deze kabel is iets langer dan sommige andere kabels op de markt en kan dus op meer plaatsen gebruikt worden.

Waar staat UNIQ Accessory als merk voor?

UNIQ Accessory is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het creëren van duurzame en betaalbare accessoires voor de moderne consument. Het bedrijf heeft een kwaliteitsgarantiebeleid om ervoor te zorgen dat hun klanten tevreden zijn met hun aankoop. Ze bieden ook alleen CE-goedgekeurde producten aan.