UNIQ Accessory Type-C naar Lightning Kabel - 100cm - Wit

€--,--
Op voorraad
EAN: 8719273160497
SKU: NT-16-049

Het belang van een goede oplaadkabel

Als u op zoek bent naar een korte en eenvoudig mee te nemen kabel van goede kwaliteit, dan is dit de juiste kabel voor u. De UNIQ Accessory kabel is een Type-C naar Lightning kabel met een lengte van 100 cm. Een goede oplaadkabel is een belangrijke accessoire voor je telefoon. Een kwaliteitslader laadt uw apparaat sneller op dan een goedkope kabel zou doen, omdat deze een betere geleidbaarheid en isolatie heeft.

Waar u op moet letten bij het kopen van een Type-C naar Lightning kabel

Er zijn drie belangrijke dingen waar u op moet letten bij het kopen van een Lightning-kabel: snel opladen, compatibiliteit met uw apparaat en duurzaamheid. Dit type kabel werkt met elke telefoon of tablet met een Lightning-poort ingang. De Lightning-connector heeft een diameter van 0,8 mm en kan de stroom die er dagelijks doorheen stroomt gemakkelijk aan. Het kan uw apparaten snel en efficiënt opladen, waardoor u tijd bespaart. De kabel heeft een lengte van 100 cm en is dus perfect voor op reis of thuis.

Belangrijkste specificaties van deze kabel

De kabels zijn ook zeer duurzaam en flexibel waardoor ze probleemloos in verschillende situaties kunnen worden gebruikt. De UNIQ Accessory kabel Type-C naar Lightning kabel heeft een lengte van 100 cm en is daarmee perfect voor mensen die altijd onderweg zijn. Met een dikte van 5,5 mm is de kabel bovendien zeer robuust en duurzaam. De ingang van deze kabel is een Type-C ingang. Deze is dus te gebruiken om bijvoorbeeld een adapter met USB Type-C uitgang. Waardoor u dus ook met een Type-C adapter uw Apple apparaten kunt opladen! Daarnaast is de UNIQ Accessory kabel is een betaalbare en veelzijdige optie met een strak design.

Waarom is deze Type-C naar Lightning de beste keuze voor uw telefoon?

De reden waarom deze kabel de beste keuze is voor uw telefoon, is omdat deze een garantie heeft en betaalbaar is. De garantie beschermt u tegen eventuele schade aan uw kabel en dankzij de betaalbaarheid kunt u er meer dan één kopen. De Type-C naar Lightning-kabel is een uitstekende keuze voor diegenen die hun telefoon snel en gemakkelijk willen opladen of gegevens willen overbrengen. De kabel is snel en duurzaam, waardoor het een uitstekende keuze is voor mensen die altijd onderweg zijn. Het is ook de perfecte lengte, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken dat u verstrikt raakt in kabels terwijl u uw telefoon oplaadt.

Waar staat UNIQ Accessory als merk voor?

UNIQ Accessory is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het creëren van duurzame en betaalbare accessoires voor de moderne consument. Het bedrijf heeft een kwaliteitsgarantiebeleid om ervoor te zorgen dat hun klanten tevreden zijn met hun aankoop. Ze bieden ook alleen CE-goedgekeurde producten aan.