UNIQ Accessory Type-C vers Type-C Cable 100cm - Blanc

€--,--
En stock
EAN: 8719273159019
UGS : 8719273159019

Het belang van een goede oplaadkabel

Type-C naar Type-C Kabel 100cm is een snellaadkabel die je overal mee naartoe kunt nemen. Het is perfect voor mensen die altijd onderweg zijn. De kabel is gemaakt van hoogwaardig materiaal, wat hem duurzaam en betrouwbaar maakt. De lengte van de kabel is precies goed om je telefoon op te laden terwijl je aan je bureau zit of in bed werkt. Het heeft ook een aantrekkelijk ontwerp, waardoor je het gemakkelijk bij je kunt dragen en op elk moment kunt gebruiken zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het in de war raken van de draad of het krijgen van knopen wanneer het in een bal wordt gewikkeld.

Waar u op moet letten bij het kopen van een Type-C naar Type-C kabel

Er zijn drie belangrijke dingen waar u op moet letten bij het kopen van een Type-C-kabel: snel opladen, compatibiliteit met uw apparaat en duurzaamheid. De Type-C naar Type-C kabel 100 cm is een kabel die kan worden gebruikt om twee Type-C-compatibele apparaten aan te sluiten. Hij is geschikt voor snelladen en kan ook data overdragen. De kabels zijn meestal beperkt door de lengte, maar met deze kabel heb je 100 cm lengte om mee te werken waardoor je je apparaat van een afstand kunt opladen of op je bureau kunt plaatsen terwijl je het gebruikt.

Belangrijkste specificaties van deze kabel

Type-C kabels beschikken over de meest geavanceerde type connector op de markt. De kabels zijn omkeerbaar, wat betekent dat ze op beide manieren kunnen worden aangesloten, waardoor ze gemakkelijker te gebruiken zijn dan andere soorten connectoren. Type-C-kabel is een nieuwe interface voor opladen en gegevensoverdracht. Het vervangt de oude USB-, micro-USB- en andere interfaces. Dat wil zeggen dat Type-C-kabel kan worden gebruikt in verschillende apparaten met Type-C-interface, zoals laptops, smartphones, tablets en andere apparaten. De kabel is een optioneel accessoire voor diegenen die hun telefoon willen gebruiken om op te laden of te synchroniseren met hun laptop. Het is ook geschikt voor opladen thuis of op kantoor.

Waarom is deze USB Type-C kabel de beste keuze voor uw telefoon?

Deze Type-C naar Type-C kabel is gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor hij zowel duurzaam als betrouwbaar is. De kabel heeft een lengte van 100 cm, wat hem perfect maakt voor mensen die hun apparaten willen opladen terwijl ze aan het werk of onderweg zijn. Deze kabel is gemaakt van een duurzaam materiaal dat niet snel kapot gaat. De kwaliteit wordt gegarandeerd door UNIQ Accessory.

Waar staat UNIQ Accessory als merk voor?

UNIQ Accessory is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het creëren van duurzame en betaalbare accessoires voor de moderne consument. Het bedrijf heeft een kwaliteitsgarantiebeleid om ervoor te zorgen dat hun klanten tevreden zijn met hun aankoop. Ze bieden ook alleen CE-goedgekeurde producten aan.