Spigen Liquid Air iPhone 13 Pro Max TPU Backcover - Matte Zwart

€--,-- €--,--
Op voorraad
EAN: 8809756649486
SKU: ACS03201

Het Liquid Air hoesje van Spigen voor de iPhone 13 Pro Max is vervaardigd uit hoogwaardig anti-stretch TPU materiaal met een matte afwerking. Door het dunne design van dit hoesje vormt het zich als een tweede huid om uw iPhone 13 Pro Max. De Spigen Air Cushion Technologie en het schokabsorberend TPU materiaal zorgen er verder voor dat uw Apple iPhone 13 Pro Max altijd optimaal beschermd is en een eventuele impact nog beter word opgevangen.

Het Spigen Liquid Air Hoesje is één van de meest slanke hoesjes binnen het assortiment van Spigen. Ook voegt de Back Cover daarbij nauwelijks gewicht toe aan je iPhone. Dit lichte en compacte design zorgt er voor dat de Spigen Liquid Air Back Cover het gebruik van je iPhone 13 Pro Max niet zal belemmeren. De matte afwerking op dit design zorgt overigens voor extra grip op het toestel, waardoor deze minder makkelijk uit je handen kan vallen.

Als u op zoek bent naar een leverancier van telefoonhoesjes en telefoonaccessoires voor uw webshop of winkel, dan is de groothandel van NT Mobiel de juiste keuze voor u.

  • Vervaardigd van hoogwaardig TPU materiaal
  • Biedt uitstekende bescherming voor uw iPhone 13 Pro Max
  • Voorzien van Spigens Air Cushion Technologie
  • Slank en lichtgewicht design met matte afwerking
  • Uitsparingen voor o.a. datapoort en camera