Karl Lagerfeld iPhone 15 & 14 Plus Hardcase hoesje - 3D Multi Logo - Zwart

€--,--
Niet op voorraad
EAN: 3666339164324
SKU: KLHCP15M3DMKRLK

Maak een statement in de zakelijke markt met deze uitzonderlijke toevoeging aan uw voorraad. Verhoog uw niveau met de backcover case van Karl Lagerfeld, exclusief ontworpen voor de iPhone 15 Plus. Zijn fijne ambachtelijkheid en duurzaamheid maken het een must-have voor elke retailer van telefoonaccessoires.

Sluit u aan bij NT Mobiel om het beste aan uw klanten te bieden. Hoesjes zijn een kleine accessoire met een grote impact; ze kunnen het algehele ontwerp van uw telefoon volledig veranderen. Wist u dat? De iPhone 15 Plus staat bekend om zijn grotere display en batterijduur. Deze backcover case vult hem perfect aan en zorgt voor een verbeterde gebruikerservaring.

NT Mobiel werkt voortdurend aan het verbeteren van zijn assortiment door de feedback van klanten serieus te nemen. Laten we een partnerschap smeden dat de tand des tijds doorstaat. Aandacht, zakelijke retailers! Mis deze kans niet om uw portfolio uit te breiden met premium producten. NT Mobiel staat klaar om u te helpen met een divers assortiment accessoires.