Guess iPhone 15 Pro Max Hardcase hoesje - Magsafe Compatible - Saffiano - Zwart

€--,--
Op voorraad
EAN: 3666339155797
SKU: GUHMP15XPSAHMCK

Speciaal op maat gemaakt voor de iPhone 15 Pro Max, belooft dit een hit te worden onder gebruikers. Omarm de toekomst met deze eersteklas backcover case van Guess. Stap in een wereld van innovatie en kwaliteit met dit uitzonderlijke product.

Versterk zijn potentieel met deze backcover case, die belooft waarde toe te voegen aan de gebruikerservaring. Ervaar het beste met NT Mobiel, uw vertrouwde partner in telefoonaccessoires. De iPhone 15 Pro Max is altijd een baken geweest van uitstekende batterijduur en cameramogelijkheden. Er is geen eenvoudigere manier om het uiterlijk van uw telefoon te vernieuwen dan met een nieuwe hoes.

Samen kunnen we de markt voor smartphone-accessoires herdefiniëren. NT Mobiel streeft ernaar de ecologische voetafdruk van mobiele apparaten te verkleinen door duurzame accessoires aan te bieden. Breid uw assortiment uit met hoogwaardige accessoires ontworpen voor de iPhone 15 Pro Max. Alle zakelijke verkopers worden opgeroepen! NT Mobiel staat klaar met een gouden kans voor u.