Guess iPhone 15 Pro Max Hardcase hoesje - Big 4G - Fixed Glitter - Roze

€--,--
Op voorraad
EAN: 3666339147679
SKU: GUHCP15XHG4SGP

Ontdek de ultieme backcover case, speciaal ontworpen voor de iPhone 15 Pro Max. Dit product, aangeboden door Guess, belooft niet alleen kwaliteit, maar ook innovatie op zijn best. Ontdek een wereld vol mogelijkheden met deze uitstekende accessoire.

Voor de milieubewuste consument zijn er duurzame smartphonehoesjes gemaakt van gerecycled materiaal. De iPhone 15 Pro Max onderscheidt zich op de markt door zijn uitstekende batterijduur en cameramogelijkheden. Verbeter de eigenschappen met deze backcover case die perfect aansluit bij de kenmerken van het apparaat. Bij NT Mobiel bent u verzekerd van een assortiment producten dat voldoet aan de hoogste normen.

Beste zakelijke klanten, NT Mobiel begrijpt uw behoefte aan uitmuntendheid. Als u op zoek bent naar een betrouwbare leverancier van mobiele accessoires, is NT Mobiel de eerste keuze. Laten we samenwerken en de ervaring van smartphonegebruikers wereldwijd verbeteren. Deze backcover case is niet zomaar een accessoire, maar een verlengstuk van de iPhone 15 Pro Max.