Guess TPU Liquid Glitter Hardcase Hoesje voor Apple iPhone 14 & 13 - Translucent

€--,--
Niet op voorraad
EAN: 3666339064723
SKU: GUHCP14SLFCTPF

NT Mobiel is de perfecte B2B leverancier voor al uw smartphone accessoires. Ons assortiment bestaat uit een breed scala aan producten, waaronder het Guess TPU Liquid Glitter - Translucent hardcase hoesje voor de Apple iPhone 14 & 13. Dit hoesje is gemaakt van duurzaam TPU materiaal en heeft een prachtige fuchsia kleur. Het hoesje beschermt uw telefoon tegen krassen en stoten, waardoor uw telefoon er langer als nieuw uit blijft zien.

Het hoesje is ook voorzien van een glitterlaag, waardoor het een stijlvolle en opvallende look krijgt. Bovendien is het hoesje transparant, waardoor uw telefoon eruit blijft zien alsof hij er niet in zit. Met dit hoesje kunt u uw telefoon stijlvol en veilig beschermen.

Kortom, NT Mobiel is de perfecte B2B leverancier voor al uw smartphone accessoires. Ons assortiment bestaat uit een breed scala aan producten, waaronder het Guess TPU Liquid Glitter - Translucent hardcase hoesje voor de Apple iPhone 14 & 13. Bestel vandaag nog en profiteer van onze scherpe prijzen en uitstekende service.