UNIQ Screenprotectors

NT Mobiel is een groothandel voor telefoon- en tablet-accessoires waaronder het eigen huismerk UNIQ Accessory met een uitgebreid assortiment aan screenprotectors. Verkrijgbaar in modellen van onder andere Apple, Samsung en Huawei.

Sorteren op:
Sorteren op:

De Screenprotectors voor onder andere Apple, Samsung en Huawei zijn bij onze groothandel in te kopen. Het is mogelijk om kleine en grote aankopen te doen voor UNIQ Accessory Screenprotectors.

NT Mobiel Accessoires is de officiële distributeur van Guess, Pierre Cardin, Karl Lagerfeld, Audi, Lamborghini, BMW, Mercedes-Benz, Ferrari en UNIQ Accessory mobiel- en tablet accessoires in Europa; met name in Nederland, België, Luxemburg en Duitsland. Daarnaast bestaat ons assortiment uit veel randapparatuur zoals opladers, kabels, screenprotectors, speakers, SD-kaarten, powerbanks, autohouders, autoladers en selfiesticks.

Alleen zakelijke klanten kunnen na het aanmaken van een account direct bestellingen plaatsen. Wanneer u behoefte heeft aan meer informatie over onze producten en diensten, dan kunt u ons bereiken via onze service pagina

Bent u eigenaar van een groothandel, webshop of telefoonwinkel en wilt u zakelijke inkopen doen? Maak dan een account aan om onze scherpe prijzen te kunnen zien.