UNIQ Opladers

NT Mobiel is een groothandel voor telefoon- en tablet-accessoires waaronder het eigen huismerk UNIQ Accessory met een uitgebreid assortiment aan opladers. Verkrijgbaar in verschillende maten en varianten.

Sorteren op:
Sorteren op:

De Opladers van UNIQ Accessory zijn in de varianten Apple Lightning, Micro USB, USB Type-C en Universeel bij onze groothandel in te kopen. Het is mogelijk om kleine en grote aankopen te doen voor UNIQ Accessory Opladers.

NT Mobiel Accessoires is de officiële distributeur van Guess, Pierre Cardin, Karl Lagerfeld, Audi, Lamborghini, BMW, Mercedes-Benz, Ferrari en UNIQ Accessory mobiel- en tablet accessoires in Europa; met name in Nederland, België, Luxemburg en Duitsland. Daarnaast bestaat ons assortiment uit veel randapparatuur zoals opladers, kabels, screenprotectors, speakers, SD-kaarten, powerbanks, autohouders, autoladers en selfiesticks.

Alleen zakelijke klanten kunnen na het aanmaken van een account direct bestellingen plaatsen. Wanneer u behoefte heeft aan meer informatie over onze producten en diensten, dan kunt u ons bereiken via onze service pagina

Bent u eigenaar van een groothandel, webshop of telefoonwinkel en wilt u zakelijke inkopen doen? Maak dan een account aan om onze scherpe prijzen te kunnen zien.