UNIQ Kabels

NT Mobiel is een groothandel voor telefoon- en tabletopladers met een divers assortiment van kabels. Maak uw keuze uit Apple Lightning, Micro USB, USB Type-C, AUX en Universeel door te navigeren in het menu aan de linkerkant.

Sorteren op:
Sorteren op:

Deze kabels van UNIQ Accessory zijn in de varianten Apple Lightning, USB Type-C, Micro USB, AUX en Universeel bij onze groothandel in te kopen. Het is mogelijk om kleine en grote aankopen te doen voor UNIQ Accessory Kabels.

NT Mobiel Accessoires is de officiële distributeur van Guess, Pierre Cardin, Karl Lagerfeld, Audi, Lamborghini, BMW, Mercedes-Benz, Ferrari en UNIQ Accessory mobiel- en tablet accessoires in Europa; met name in Nederland, België, Luxemburg en Duitsland. Daarnaast bestaat ons assortiment uit veel randapparatuur zoals opladers, kabels, screenprotectors, speakers, SD-kaarten, powerbanks, autohouders, autoladers en selfiesticks.

Alleen zakelijke klanten kunnen na het aanmaken van een account direct bestellingen plaatsen. Wanneer u behoefte heeft aan meer informatie over onze producten en diensten, dan kunt u ons bereiken via onze service pagina

Bent u eigenaar van een groothandel, webshop of telefoonwinkel en wilt u zakelijke inkopen doen? Maak dan een account aan om onze scherpe prijzen te kunnen zien.