iPhone 12 Pro Max

Zakelijk B2B inkopen van Apple iPhone 12 Pro Max Telefoonhoesjes

Sorteren op:
Sorteren op:

Groothandel hoesjes inkopen voor de iPhone 12 Pro Max doe je uiteraard bij een betrouwbare leverancier. Diverse modellen zoals backcover en book case hoesjes voor iPhone 12 Serie zijn goede toevoeging aan uw assortiment.

Zo biedt een booktype hoesje passende bescherming voor iPhone 12 Serie aan zowel de voor als achterkant. Hoesjes die wij leveren zijn gemaakt van goede kwaliteit materialen en deze zijn voorzien van de geschikte uitsparingen voor de camera en zijtoetsen zodat alle functionaliteiten van de iPhone 12 Pro Max gebruikt kunnen blijven worden. NT Mobiel is de officiele leverancier van voor smartphonehoesjes van de merken als BMW, Guess, Karl Lagerfeld, Mercedes-Benz, UNIQ Accessory, Ferrari, Lamborghini, Audi, iDeal of Sweden, US Polo en Pierre Cardin.

Een backcover of een book case? Onze groothandel is de grootste leverancier telefoonhoesjes in Nederland en Belgie. Bij het opstarten van een winkel of webshop met telefoon(accessoires), is het verstandig om groot in te kopen bij onze groothandel. Bij een groothandel koop je namelijk B2B telefoonaccessoires en telefoonhoesjes voordelig in.