Rugtassen

NT Mobiel is een groothandel voor telefoon- en tablet-accessoires, waaronder ook tassen. Met een divers assortiment aan Rugtassen. Maak uw keuze uit merken als Ferrari en Maserati.

Sorteren op:
Geen producten gevonden...
Sorteren op:

Of het nu voor school, werk of vrije tijd is, iedereen heeft een goede rugzak nodig. Met zoveel rugzakken die er zijn, kan het moeilijk zijn om de perfecte te vinden. Daar brengen we verandering in met onze ferrari rugzakken.Koop een Ferrari-rugzak voor ultieme stijl en functionaliteit. Met deze duurzaamheid en functionaliteit kun je alles, van je laptop tot je waterfles, comfortabel opbergen. Een Ferrari-rugzak is perfect voor elke gelegenheid, of het nu een dag op kantoor is of een avontuur in de stad.

We bieden de rugtassen tegen de beste prijzen. Of u nu op zoek bent naar een rugtas voor zakelijk, school of gewoon persoonlijk gebruik, wij kunnen bieden wat u nodig heeft! Ons product is duurzaam, praktisch en veilig. Wij garanderen kwaliteit en service.

Alleen zakelijke klanten kunnen na het aanmaken van een account direct bestellingen plaatsen. Bent u eigenaar van een groothandel, webshop of telefoonwinkel en wilt u zakelijke inkopen doen bij een groothandel? Maak dan een account aan om onze scherpe prijzen te kunnen zien. Download ook onze app in de App Store of Google Play om makkelijk jou bestellingen te plaatsen.