Sorteren op:
Sorteren op:

Een USB Type-C-oplader is de perfecte manier om uw nieuwe telefoon van stroom te voorzien. De USB Type-C-connector heeft een brede, platte vorm met een symmetrisch ontwerp dat zorgvuldig is doordacht om zo duurzaam en gebruiksvriendelijk mogelijk te zijn. Dit type thuislader werkt met elk apparaat met een USB Type-C-poort en laadt hem in een mum van tijd op, zodat je hem keer op keer kunt gebruiken.

We bieden een verscheidenheid aan USB Type-C-opladers tegen de beste prijzen. Of u nu op zoek bent naar een oplader voor zakelijk, school of gewoon persoonlijk gebruik, wij kunnen bieden wat u nodig heeft! Naast de USB Type-C thuislader bieden wij ook de Apple Lightning en Mirco USB versie. Ons product is een oplader voor Apple-producten, het is duurzaam, praktisch en veilig. Wij garanderen kwaliteit en service.

Alleen zakelijke klanten kunnen na het aanmaken van een account direct bestellingen plaatsen. Bent u eigenaar van een groothandel, webshop of telefoonwinkel en wilt u zakelijke inkopen doen bij een groothandel telefoon opladers? Maak dan een account aan om onze scherpe prijzen te kunnen zien. Download ook onze app in de App Store of Google Play om makkelijk jou bestellingen te plaatsen.