"Micro-USB-thuisladers zijn de perfecte oplossing om uw USB-gevoede apparaten thuis op te laden. Met een micro-USB-kabel laad je je smartphone, tablet, smartwatch en andere apparaten op. Als je op zoek bent naar een reserve-oplader of vervangende oplader voor je laptop, dan vind je hier verschillende mogelijkheden. De micro-USB-thuisoplader is een apparaat dat in het stopcontact wordt gestoken en uw telefoon van stroom voorziet wanneer deze bijna leeg is. Het is een duurzaam product omdat het steeds opnieuw kan worden gebruikt.

We bieden een verscheidenheid aan Micro USB-opladers tegen de beste prijzen. Of u nu op zoek bent naar een oplader voor zakelijk, school of gewoon persoonlijk gebruik, wij kunnen bieden wat u nodig heeft! Naast de Micro USB thuislader bieden wij ook de Apple Lightning en USB Type-C versie. Ons product is een oplader voor Apple-producten, het is duurzaam, praktisch en veilig. Wij garanderen kwaliteit en service.

Alleen zakelijke klanten kunnen na het aanmaken van een account direct bestellingen plaatsen. Bent u eigenaar van een groothandel, webshop of telefoonwinkel en wilt u zakelijke inkopen doen bij een groothandel telefoon opladers? Maak dan een account aan om onze scherpe prijzen te kunnen zien. Download ook onze app in de App Store of Google Play om makkelijk jou bestellingen te plaatsen."