UNIQ Accessory AUX to Type-C adapter - Zwart

€--,--
Op voorraad
EAN: 8719273159125
SKU: 8719273159125

Met deze AUX to Lightning adapter van UNIQ Accessory sluit u gemakkelijk de 3.5mm koptelefoon aan op uw USB-C apparaten die geen headphone aansluiting hebben.

De converter is gemakkelijk in en uit te pluggen. Dus super handig om even snel muziek af te spelen in de auto, telefoon of vanaf de computer.

Als u op zoek bent naar een leverancier van telefoonaccessoires voor uw webshop of winkel, dan is de groothandel van NT Mobiel de juiste keuze voor u.

Voordelen van de adapter:

  • Krachtige functies: Hiermee kunt u muziek regelen, telefoongesprekken beantwoorden, gewoon audio-hoofdtelefoon / oortelefoon / microfoon aansluiten op USB Type-C apparaten.
  • Uitstekende prestaties: Hoogwaardig materiaal en chip zorgen voor de stabiliteit van de overdracht voor een betere en comfortabele ervaring.
  • Plug & Play: Met deze adapter kunt u apparaten met een audiostekker van 3,5 mm aansluiten op uw apparaten. Sluit de adapter gewoon aan op uw apparaat, laat uw Apple-apparatuur de adapter 3-5 seconden herkennen voordat u muziek afspeelt