UNIQ Accessory 2.4A 36 Watt Dual port Snelle Autolader - met kabel - USB Type-C - Zwart

€--,--
Op voorraad
EAN: 8719273159187
SKU: UCAR098-C
UNIQ Accessorry 2.4A en 36 Watt Dual Port Fast Car Charger - met USB Type-C Kabel is een relatief nieuw product op de markt. Hij kan twee apparaten tegelijk in de auto opladen, wat perfect is voor mensen die altijd onderweg zijn.

De oplader heeft een USB Type-C kabel, dus gebruik hem met je nieuwe telefoon. Verder heeft deze UNIQ Autolader twee USB poorten; namelijk een USB-A poort en een USB-C poort. Daarmee kunt u uw eigen kabels ook gebruiken voor het opladen van uw apparaat in de auto.

Wat is USB Type-C?

Een USB Type-C-connector is een omkeerbare kabel die op beide manieren kan worden aangesloten. Het is ook een kleinere en slimmere connector dan de vorige USB-connectoren.

Wat zijn de beste eigenschappen van de Dual Port (2.4A & 36W) snelle autolader van UNIQ Accessory met USB Type-C-kabel?

Autoladers zijn een noodzaak voor mensen die hun auto als hun belangrijkste vervoermiddel gebruiken. Het is belangrijk om een autolader te hebben voor je smartphone, laptop, tablet en andere apparaten waar je onderweg misschien toegang toe moet hebben.

Het meest voorkomende type autolader is die met een USB-kabel. De kabel wordt aangesloten op uw apparaat en vervolgens op het stopcontact in het dashboard van uw voertuig. Deze laders zijn gemakkelijk te gebruiken maar ze bieden geen snel opladen omdat ze meestal opladen op 5 volt bij 2.4 ampère.

Een USB-C autolader zorgt voor sneller opladen dan de traditionele USB-kabels omdat hij kan opladen met 9 volt en 2.4 ampère. USB-C-kabels zijn compatibel met elk apparaat met een USB-C-poort, dus als u uw telefoon wilt opladen en de telefoon van uw partner tegelijkertijd, kunt u dit doen met een USB-C-autolader. Een USB-C autolader heeft een ingebouwde kabelverlenging, dus het is handig als u zich in krappe ruimtes bevindt. Ze zijn ook verkrijgbaar in verschillende kleuren die bij uw voertuig passen en gemakkelijk te vinden zijn. De beste autoladers hebben USB-C- en USB-A-poorten, zodat u al uw apparaten kunt opladen. U kunt een verscheidenheid aan USB Type C-kabels in verschillende lengtes vinden om aan uw behoeften te voldoen. Sommige van de langere kabels zijn aan het ene uiteinde uitgerust met een ingebouwde USB-poort, wat handig is als je het voor meerdere dingen tegelijk gaat gebruiken. 

De Dual Port (2.4A & 36W) snelle autolader van UNIQ Accessory met USB Type-C-kabel is een autolader met twee poorten om twee apparaten tegelijkertijd op te laden. Hij heeft een output van 2,4 ampère en 36 watt wat voldoende is om elk apparaat met een usb type-c kabel snel op te laden.

Functies:

  • Twee poorten om twee apparaten tegelijkertijd op te laden
  • Uitgang van 2,4 ampère en 36 watt
  • Genoeg om elk apparaat op te laden met een usb type-c kabel

De beste eigenschappen van deze auto-oplader zijn de dubbele poorten, output en compatibiliteit met usb type c-kabels, wat hem ideaal maakt voor mensen die veel verschillende apparaten hebben die onderweg moeten worden opgeladen.

Conclusie

Iedere auto gebruiker moet een UNIQ Accessory 2.4A en 36 Watt dual poort snelle autolader - met USB Type-C hebben. Hiermee bent u zeker dat u bijna alle apparaten snel kunt opladen. Dit product van UNIQ Accessory is CE Gekeurd in Europa!