Spigen Cyrill Cecile iPhone 13 TPU Backcover - Flower Garden

€--,--
Op voorraad
EAN: 8809756649271
SKU: ACS03180

Heeft u de iPhone 13 aangeschaft voor zijn stijlvolle design, dan biedt het Cyrill Cecile hoesje van Spigen de perfecte bescherming voor uw toestel. Het hoesje is dun en lichtelijk transparant. Hierdoor wordt het ontwerp van de iPhone 13 zo min mogelijk belemmert, terwijl het wel een stijlvolle uitstraling houdt en de hoogwaardige bescherming geeft, waar Spigen bekend om staat.

Het Spigen Cyrill Cecile hoesje is vervaardigd uit twee materialen die in één mal aan elkaar gegoten zijn. Hierdoor is het gevormd tot één solide constructie met een harde, leren achterkant en een schokabsorberende TPU bumper. Deze slimme constructie maakt dat het hoesje eenvoudig te monteren is om uw iPhone 13 en zich naadloos aansluit om de vormen van het toestel.

De TPU bumper van het Spigen hoesje is voorzien van speciale Air Cushion Technologie. Deze techniek zorgt er voor dat een val maximaal geabsorbeerd word en je iPhone 13 goed beschermt is. Verder steekt de TPU bumper ook 1.2 mm uit naar de voorzijde van het toestel. Zo is de voorzijde van je telefoon ook beschermd tegen ongelukken.

Als u op zoek bent naar een leverancier van telefoonhoesjes en telefoonaccessoires voor uw webshop of winkel, dan is de groothandel van NT Mobiel de juiste keuze voor u.

  • Lichtelijk transparant design zorgt voor een stijlvolle uitstraling
  • Leren achterkant en een TPU bumper
  • Perfect op maat voor de iPhone 13
  • Voorzien van ingebouwde knoppen en uitsparingen
  • Beschikt over Spigens Air Cushion Technologie