Spigen Core Armor iPhone 13 Pro Max TPU Backcover - Matte Zwart

€--,-- €--,--
Op voorraad
EAN: 8809756649844
SKU: ACS03237

Het Core Armor hoesje van Spigen is een flexibele TPU Backcover die een goede bescherming biedt voor uw iPhone 13 Pro Max. Dankzij de flexibele aard van de backcover kan de Spigen Core Armor heel wat verdragen, zodat u veilig met uw iPhone op weg kunt.

De Core Armor backcover van Spigen is uit hoogwaardig TPU gefabriceerd. Dankzij dit TPU materiaal is het hoesje erg flexibel, waardoor het schokken extra goed kan opvangen. De backcover maakt verder gebruik van Spigens Air Cushion technologie om schokken te absorberen. Daarnaast beschermt het Core Armor hoesje uw toestel tegen stoten, krassen, vuil en andere dagelijkse risico's. De backcover heeft een verhoging van 1.2 millimeter boven het display, zodat ook het scherm van uw iPhone 13 Pro Max goed beschermt blijft.

Het Core Armor hoesje van Spigen is ontworpen voor een mechanische, moderne look. Dankzij accenten met carbon textuur en strakke lijnen oogt de case modern en heeft het een stoer uiterlijk. De case heeft aanraakgevoelige knoppen boven de knoppen van uw toestel, zodat u uw toestel optimaal kunt blijven bedienen zonder op bescherming moeten in te leveren. Tot slot is deze Spigen Core Armor Case speciaal ontworpen voor de iPhone 13 Pro Max, waardoor het een perfecte pasvorm heeft met alle benodigde uitsparingen.

Als u op zoek bent naar een leverancier van telefoonhoesjes en telefoonaccessoires voor uw webshop of winkel, dan is de groothandel van NT Mobiel de juiste keuze voor u.

  • Vervaardigd van hoogwaardig TPU materiaal
  • Spigens Air Cushion technologie absorbeert schokken
  • Verhoging van 1.2 millimeter boven je display
  • Mechanische, moderne look door carbon textuur
  • Perfecte pasvorm met alle benodigde uitsparingen